GÜNDEM

Ziraat Bankası-Vakıfbank-Halkbank hesabı olanlar dikkat etmeli: Banka müdürü açıkladı! Son 7 gün

Kamu bankaları üzerinden ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşları 7 gün içerisinde yapacakları başvurularda uygun faizlerle ödemeler gerçekleştirileceği açıklandı.

Ziraat Bankası-Vakıfbank-Halkbank hesabı olanlar dikkat etmeli: Banka müdürü açıkladı! Son 7 gün

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinde hesabı olan vatandaşlar, banka tarafından yapılan duyuru sonrasında nakit ihtiyacı olmaları durumunda istedikleri zaman ödemeler gerçekleştirmektedir. Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank, ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen tüm vatandaşlara 7 gün içinde ihtiyaç kredisi ödemelerini gerçekleştirerek, 5 dakika içerisinde sonuç alabilmektedir. Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank, ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm bireysel müşterileri gerçekleştirmiş olduğu şubat ayı kampanyasında 7 gün içerisinde daha başvur alacak ve düşük faiz oranlarıyla birlikte kredi ödemelerini, bireysel müşterilere vermektedir. 

Kamu bankaları üzerinden başvurularınızı gerçekleştirmeniz halinde kullanabileceğiniz ihtiyaç kredilerinde kredi şartlarına uygun olan tüm vatandaşlar hemen aynı gün içinde ödeme alabiliyor. Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank, ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız, başvurunuzu gerçekleştirecek olan kişilerin emekli veya uzun süredir sigortalı olarak çalışıyor olması isteniyor. 

En yakın banka şubeleri üzerinden işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşların kimlikleri ve gelir, belgeleriyle birlikte yapacakları bu işlemler haricinde internet üzerinden de kredi işlemleri gerçekleştirilmektedir.

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden 7 gün içerisinde başvuru yapacak olan vatandaşlara önemli haber resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu. Banka müşterisi olan tüm vatandaşların ihtiyaç kredisi kullanabilmeleri için başlatılan bu kampanyada, emekli olan kişilerin maaş müşterileri olmaları durumunda emekli olmaya kişilerinde alacakları ihtiyaç kredisi başvurularını gerçekleştirebilmeleri için banka müşterisi olmaması halinde, şubeler üzerinden kredi işlemlerini gerçekleştirmektedir. 

Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank, 36 ay vadeli 50000 tele kadar ödeyeceği krediler haricinde 100000 TL'ye kadar kredi kullanmak isteyen tüm vatandaşlara hızlı bir şekilde kredi ödemelerini vererek, hem ihtiyaç kredisini hem de borç kapatma, kredisini aynı anda ödemektedir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar