GÜNDEM

Ziraat Bankası, Kredi kartı kullanmak durumunda, 10.000 TL üzerinde ödeme verecek, Gelir belgesi istemeyecek

Ziraat Bankası, Kredi kartı kullanmak durumunda, 10.000 TL üzerinde ödeme verecek, Gelir belgesi istemeyecek

Ziraat Bankası, Kredi kartı kullanmak durumunda, 10.000 TL üzerinde ödeme verecek, Gelir belgesi istemeyecek

Ziraat Bankası düzenli olarak kredi kartı kullanan ve düzenli olarak bu kredi kartı ödemelerini gerçekleştiren tüm vatandaşlara kendi banka müşterisi olması durumunda internet üzerinden ihtiyaç kredisi ödemesi vereceğini açıkladı. 10.000 TL ile 50.000 TL arasında 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanarak bileceğiniz bu nakit kampanyasına katılarak işlemlerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirebilecek ve Ziraat Bankası tarafından yapılan bu kampanya ile birlikte sizlerde 36 ay vadeli kredi kullanabileceksiniz. Ziraat Bankası belirtilen politikaları uygun olan tüm bireysel müşteriler için yapmış olduğu bu Kredi kampanyasında nakit ihtiyacı olup ihtiyaç kredisini kendi hesaplarına yatırarak kullanacak olan vatandaşlar için 5 dakikada Kredi sonucu vereceği bir kampanya hazırladı.

Ziraat Bankası üzerinde hesabınızın olması durumunda başvurunuzu gerçekleştirmek için şubelere gitmeden işlemlerinizi hemen hesabınıza yatırabileceğiniz internet bankacılığı uygulamaları mevcut bulunmaktadır. Ziraat Bankası üzerinden hesabı olan vatandaşlar internet bankacılığı uygulamaları üzerinden kredi başvurularını diledikleri zaman gerçekleştirebilirler ve nakit kredi ödemelerinden faydalanarak Ziraat Bankası üzerinden işlem yapabilmektedirler.

Ziraat Bankası nakit kredi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar için yapılan bu Kredi ödemelerinden faydalanmak isteyen tüm vatandaşlara Ziraat Bankası müşterisi olmaları halinde Kredi ödemelerini 5 dakika içerisinde kendi hesaplarına yatırarak kullandırmakta olup 5 dakikada sonuç vererek ihtiyaç kredisine yendi hesabına internet bankacılığı uygulaması üzerinden yatırmaktadır.

Ziraat Bankası nakit kredi kullanacak olan vatandaşlar banka müşterileri olmaları durumunda hemen aynı gün içinde banka şubesine giderek kimlikleri ile birlikte de kredi başvurusunu gerçekleştirebilmektedirler.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum