GÜNDEM

Ziraat Bankası Kredi Borçlarını Erteliyor! Bankadan Çiftçileri Sevindiren Haber Geldi!

Ziraat Bankası'ndan gelen açıklama ile birlikte çiftçilerin borçları 1 yıl ertelenecek. Depremde etkilenen çiftçiler için kamu bankası duyuru yaptı. Kredide ana paraya göre borçlarınız erteleniyor. Depremden etkilenen şehirlerde tarım yapanlar dikkat...

Ziraat Bankası Kredi Borçlarını Erteliyor! Bankadan Çiftçileri Sevindiren Haber Geldi!

Ziraat Bankası, deprem bölgesinde çiftçilik yapan vatandaşlar için çok önemli bir karar aldı. 10 şehirde felakete yol açan depremle birlikte bankalardan da çeşitli açıklamalar geliyor. Kredi borçlarının ertelenmesine yönelik bir açıklama da Ziraat Bankası tarafından yapıldı. Banka, çiftçiler için önemli bir seçenek sundu.

Krediler 1 Yıl Ertelenecek

Kredi ödemeleri için 1 yıl erteleme duyurusunda bulunan Ziraat Bankası, ana para toplamı 250 bin TL'ye kadar olan borçlar için hasar tespitine gerek duymadan erteleme işlemini başlatacak. Bunun için başvuru yapılması yeterli gözüküyor. Öte yandan daha fazla ana para borcu olanlar için farklı bir adım atılacak. Hasar tespiti, belirlenen kredi toplamının üzerinde ise gerçekleştirilecek.

Çiftçilere Kolaylık Sağlanıyor

Bankadan gelen haberle birlikte çiftçilere büyük kolaylık sağlanacak. Bu sayede çiftçiler gönül rahatlığı ile kredilerini erteletebilecek. Tarım alanındaki çalışmaları destekleyen devlet, kamu bankaları aracılığı ile çiftçilerin imdadına yetişiyor. Depremden sonra maddi zarara uğrayan çiftçler için borç erteleme duyurusu büyük katkı sağladı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar