GÜNDEM

Ziraat Bankası İnanılmaz Bir Hamle Yaptı! 150 TL İade Ediliyor

Ziraat Bankası'nın tüm kampanyaları Mart ayında yenilenmiştir.

Ziraat Bankası İnanılmaz Bir Hamle Yaptı! 150 TL İade Ediliyor

Banka, müşterilerine 150 TL vereceğini duyurarak kampanyaya katılım kurallarını belirledi. Devlet bankalarından Ziraat Bankası dikkat çeken Mart ayı kampanyasını açıkladı. Banka resmi internet sitesinde 150 TL'lik Bankkart Lirası hediye edildiğini belirtti. Ziraat Bankası bu kapsamda kampanya özellikleri ve katılım koşulları hakkında bilgiler paylaştı.

Ziraat Bankası Market Alışverişlerine 150 TL İade Ediyor

Ziraat Bankası, resmi internet sitesinde "Market Alışverişine 150 TL Bankkart Lirası" başlıklı kampanyayı duyurarak, müşterilerine 150 TL'lik gıda alışverişi yapma sözü verdi. Market, bakkal, kasap, manav ve şarküteride 150 TL Bankkart Lirası harcayacağını belirten bankanın açıklamasına göre kampanya 16 Mart'ta sona erecek. Ziraat Bankası, "Bankkart ile anlaşmalı Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri üye işyerlerimizde tek seferde 300 TL ve üzeri her alışverişinize 150 TL Bankkart Lirası toplam 25 TL" ifadesini kullanarak kampanya katılımını da detaylandırdı. Böylece Ziraat Bankası'nın market alışverişlerinde geçerli 150 TL Bankkart Lira kampanyasından faydalanmak için belirli şartlar sağlanmalıdır.

Ziraat Bankası 150 TL Hediye Kampanyası Detayları

• Katılımcılar, kampanyanın geçerli olduğu 1–16 Mart 2023 tarihleri arasında Bankkart Mobil, bankkart.com.tr veya MARKET yazıp 4757'ye SMS göndererek kampanyaya katılabilir.
• Kampanya süresince Bankkart ve Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri üyesi iş yerlerinden müşteriler tek seferde yapacakları 300 TL ve üzeri alışverişlerde toplamda 25 TL, 150 TL Bankkart Lirası kazanabilecekler. Kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş öncesi kampanya istenmiştir.
• Kampanya sadece aynı iş yerinden aynı gün yapılan ilk işlemi sayacaktır.
• Kampanya şartlarını yerine getirenler anında kartlarına Bankkart Lirası yükleyecek.
• Bir müşterinin kampanya süresince potansiyel Bankkart Lirası kazancı 150 TL olarak belirlenmiştir.
• Kazanılan Bankkart Lirası, kampanya süresince yapılan işlemlerin geri alınması durumunda iade edilecektir.
• Kampanyaya katılmak ve daha fazlasını öğrenmek için Ziraat Bankası'nın resmi web sitesini ziyaret edin.
Ziraat Bankası'ndan Sıfır Faizli Kredi

Bankalar arasında müşteri mücadelesi devam ediyor. Promosyon kampanyalarının ateşlediği yarışı sürdürmek için faizsiz krediler devreye giriyor. Ziraat Bankası'ndan en son 10.000 TL'lik faizsiz kredi Ocak ayında sona ermiştir. Ziraat Bankası faizsiz veya düşük faizli kredi arayan vatandaşlara yardımcı olmak için devreye giriyor.

Faizsiz kredi veren bankalara yönelik soruşturmalar yaygındır. Kahramanmaraş depremlerinin vurduğu 11 ilde enkaz kaldırma ve kurtarma çalışmaları devam ediyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'ın depremzedeler için kredi paketi hazırladığı duyurusunda da benzer bir dil kullanıldı. Bu anlaşmaya göre, bireysel müşteriler altı ay geri ödemesiz kredi alırken, İşletmeler ve çiftçiler bir yıl vadeli kredi alacak. Bu gelişmenin ardından kredilerin faizsiz mi olacağı merak konusu oldu. Ziraat Bankası, Ocak ayında sona eren son kampanyasında faizsiz 10 bin TL kredi imkanı sundu.

Hangi Banka Faizsiz Kredi Veriyor?

Ziraat Bankası resmi web sitesinde yer alan kampanya alanında %0 faizli kredi duyurusu yer almamaktadır. Bununla birlikte, depremlerin ardından yapılan destek paketi açıklamaları nedeniyle kamu bankalarının yakında çok düşük faizli veya sıfır faizli kredi açıklamaları beklenmektedir. Deprem bölgesindeki kredi kartı kullanıcıları için Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank faizsiz ve komisyonsuz 5.000 TL tesis etti. Kamu bankalarının yakın zamanda faizsiz kredi paketleri sunması beklenmiyor. Aşağıdaki bankalar faizsiz kredi vermektedir:

• KOBİ'ler için QNB Finansbank 20.000 TL %0 faizsiz kredi imkanı sunuyor.
• Akbank, sınırlı bir süre için yeni müşterilerine altı ay vadeli 10.000 TL faizsiz kredi kullandıracak.
• Yapı Kredi, yeni müşterilerine özel 10.000 TL'lik 6 ay vadeli faizsiz kredi sağlıyor.
• Denizbank kısa bir süre için yeni müşterilerine 6 ay vadeli 10.000 TL faizsiz kredi kullandırıyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar