GÜNDEM

Ziraat bankası hesabınız varsa "Aman Dikkat" uyarısı: 11 gün kaldığı duyuruldu!

Ziraat Bankası üzerinde hesabı olan vatandaşlar için duyuru paylaşıldı. Banka hesabı olan kişiler, 11 gün içinde işlem yapması gerekiyor.

Ziraat bankası hesabınız varsa "Aman Dikkat" uyarısı: 11 gün kaldığı duyuruldu!

Ziraat Bankası, yeni yapmış olduğu, ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte vatandaşları uygun faizlerle kredi ödemeleri vermeye devam edecek. Banka müşterisi olan vatandaşların altını çizerek, yeni bir kampanya duyurusu yaptığını açıklayan Ziraat Bankası, bu kampanyanın 11 gün içerisinde biteceğini söyledi.

Ziraat Bankası üzerinde hesabınızın olması durumunda, sizlerde 11 gün içerisinde bu başvurularınızı yaparak hızlı bir şekilde bankanın vermiş olduğu 50000 TL gelir belgesiz kredi kampanyasına katılarak, 36 ay vadeli ödeme alabilirsiniz. 36 Vadeli ihtiyacınızın olması durumunda, işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz ve kredi kullanabileceğiniz bu kampanyalara katılarak sizler de Ziraat Bankası, hesabınız üzerinden 11 gün içerisinde ihtiyaç kredisi alabiliyorsunuz.

Banka müşterisi olmanız durumunda ihtiyaç kredisi başvurusunu gerçekleştirecek olan vatandaşlara daha düşük faiz oranlarıyla birlikte kredi imkanları sunacak olan Ziraat Bankası, emekli olan ve sigortalı olarak çalışan tüm bireysel müşterilere düşük faizli kredi ödemesi gerçekleştirmektedir.

Ziraat bankasındaki kredi kampanyası...

11 gün içerisinde bitecek olan bu nakit kredi kampanyasına katılmak isteyen tüm vatandaşlara, Ziraat Bankası hesabı olmaları durumunda işlemleri gerçekleştirilmektedir. Ziraat Bankası Banka hesabınızın olması durumunda dilediğiniz zaman başvurunuzu yapabilir ve bu bankadan ihtiyaç kredisi alabilirsiniz.

Ziraat Bankası, mobil uygulaması, şifresi oluşturarak internet bankacılığı, uygulamanız üzerinden kredi başvurunuzu yapabiliyorsunuz. Ziraat Bankası, mobil uygulaması, şifresi üzerinden yapılacak olan kredi başvuruları ile birlikte ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşların 36 ay vadeli kredi ödemeleri hesaplarına yatırılır.

Ziraat Bankası üzerinden özellikle de emekli olan vatandaşların ihtiyaç kredisi ödemeleri alabilmeleri için başlatılan bu kampanyalarda, emekli maaşı hesaplan üzerinden hızlı bir şekilde ödemeler verilir ve onaylanan bu krediler, emekli maaş olarak hesabınıza yatırılır. Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerindeki ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak, bu bankadan ne kadar kredi onayı aldığınız hemen görebilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar