GÜNDEM

Ziraat Bankası Faizsiz Kredi Kampanyası Başlattı

Ziraat Bankası Faizsiz Kredi Kampanyası Başlattı

Ziraat Bankası Faizsiz Kredi Kampanyası Başlattı

Ziraat Katılım Bankası, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. 10000 TL ile 100000 TL arasında değişen limitlerde faizsiz kredi kullanacak olan vatandaşlar, Ziraat Katılım Bankası şubelerine başvurarak kredi ödemelerini gerçekleştirebilecekler.

Başvurular Ziraat Katılım Bankası Şubelerinde Yapılacak

Ziraat Katılım Bankası üzerinden faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyasına başvurmak isteyen vatandaşlar, Ziraat Katılım Bankası şubelerine giderek başvurularını gerçekleştirebilirler. Kampanyaya katılabilmek için belirtilen şartlara uygun olan herkes, 5 dakika içinde sonuç alabileceği bu kampanyadan faydalanabilir.

Faizsiz Krediyle Nakit İhtiyaçlarınızı Karşılayın

Ziraat Katılım Bankası faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyasıyla, 36 ay vadeli ve ilk taksiti 3 ay ertelenen krediler veriyor. Emekli ve sigortalı olan herkesin başvurabileceği bu kampanyada, bankalar düşük kar payı oranlarıyla destek oluyorlar.

Ziraat Katılım Bankası, başvurularınızı bekliyor.

Ziraat Katılım Bankası, faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyasıyla vatandaşların nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı oluyor. Banka, düşük faiz oranları ve kolay başvuru imkanıyla, müşterilerine hızlı ve güvenilir bir kredi hizmeti sunuyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar