GÜNDEM

Ziraat Bankası Emekliye Müjde Verdi: 71 Bin TL İçin Şart İstenmiyor!

Ziraat Bankası Emekliye Müjde Verdi: 71 Bin TL İçin Şart İstenmiyor!

Ziraat Bankası Emekliye Müjde Verdi: 71 Bin TL İçin Şart İstenmiyor!

Ziraat Bankası, emekli maaşı alan vatandaşlar için başlatmış olduğu yeni kredi kampanyası ile emeklilere müjdeli haber verdi. Banka, kampanya kapsamında emekli maaşını Ziraat Bankası üzerinden alan tüm vatandaşlara düşük faiz oranlarıyla 71 bin TL'ye kadar kredi imkanı sunuyor.

Emekli maaşı Ziraat Bankası'nda olan vatandaşlar, kredi işlemlerini banka şubelerine giderek ya da internet sitesi üzerinden gerçekleştirebilirler. Banka şubelerine gidemeyecek olanlar için internet sitesinde yer alan kredi başvuru formu da kullanılabilir.

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunan emeklilerin başvurularını müdür onayı sonrasında değerlendirmekte ve 71 bin TL'ye kadar kredi ödemesi gerçekleştirmektedir.

Emekli maaşı Ziraat Bankası'nda olan vatandaşlar, yeni kredi kampanyası kapsamında 90 gün ertelemeli olarak kredi kullanabilirler. Kampanya şartlarına uygun olan tüm vatandaşlar, ihtiyaç kredisi alabilirler.

Ziraat Bankası, emekli maaşını ilk kez bankalarına taşıyan vatandaşlara daha yüksek limitlerde kredi vererek diğer bankalardaki borçlarını da kapatma imkanı sunmaktadır.

Banka, emekli maaşı üzerinden yapılan kredi başvurularında gelir belgesi istememekte ve uygun faiz oranlarıyla kredi imkanı sunarak emeklilerin nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmaktadır.

Son dakika haberine göre: Ziraat Bankası'nın emekli maaşı alan vatandaşlar için sunduğu yeni kredi kampanyası ile emeklilerin nakit ihtiyaçlarına çözüm bulmaları mümkündür.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar