GÜNDEM

Ziraat Bankası Emekli Maaşı Hesabı Olanlara Türk Telekom İndirimi! Ucuza İnternet, Dakika ve SMS Veriliyor!

Ziraat Bankası ve Türk Telekom ortaklığı ile birlikte emekli maaşı hesabı olanlara önemli bir kampanya yapıldı. Çok daha uygun fiyata SMS, cep interneti ve dakika verilecek. Üstelik Türk Telekomlular ile sınırsız konuşma hakkı da yer alıyor. Emekli maaşınızı bu bankadan alıyorsanız işte detaylar...

Ziraat Bankası Emekli Maaşı Hesabı Olanlara Türk Telekom İndirimi! Ucuza İnternet, Dakika ve SMS Veriliyor!

Ziraat Bankası'ndan emekli vatandaşlara özel bir kampanya sunuldu. Eğer emekli maaşınızı Ziraat Bankası üzerinden alıyorsanız bu kampanyaya katılabilirsiniz. Öte yandan çeşitli şartlar da paylaşıldı. Son zamanlara damgasını vuran bankanın bu haberi, büyük ses getirecek. Detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alıyor.

Türk Telekom'un İndirimli Paketi Verilecek!

Ziraat Bankası emekli maaşı müşterilerine Türk Telekom'un indirimli SMS, internet ve dakikalı paket verilecek. 750 dakika, her yöne 750 SMS, 5 GB cepten internet verilecek. Üstelik Türk Telekom hatları ile sınırsız konuşmaya sahip olacaksınız. Bu paket için yalnızca 80 TL ödenecek. İndirimden yararlanmak için atılması gereken adımlar tek tek paylaşılıyor.

Kampanyaya Nasıl Katılacaksınız?

''Kampanyadan yararlanmak için kimliğinizle birlikte size en yakın Türk Telekom bayisine başvurmanız yeterli! Bankamız maaş müşterisi olduğunuza ilişkin kontroller yapıldıktan sonra size özel tarifeden yararlanmaya hemen başlayabilirsiniz.''

Resmi açıklama kapsamında şartlar da resmi internet sitesinde paylaşıldı:

"Kampanya kapsamında sunulacak aylık sabit ücret indiriminden yararlanabilmek için Ziraat Emekli Fırsat 5GB tarifesinden faydalanan ve Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı alan müşterilerin söz konusu hatlarından ZIRAAT boşluk T.C. Kimlik Numarası'nı yazarak Türk Telekom'a ait 5555'e SMS gönderip gelen SMS’e ZIRAAT ONAY yazıp göndermeleri ya da Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ni arayarak kampanyaya katılım sağlamaları gerekmektedir."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar