GÜNDEM

Ziraat Bankası, Diğer kamu bankalarını solladı: ATM'den hesabı olanlara 10 bin TL ödeyecek

Türkiye’nin en çok tercih edilen kamu bankalarından Ziraat Bankası, vatandaşların beklediği müjdeli haberi verdi. Ziraat Bankası’nda hesabı olanlar tek tıkla 10 bin TL kredi çekme imkanına sahip olabiliyor. İşte kampanya detayları…

Ziraat Bankası, Diğer kamu bankalarını solladı: ATM'den hesabı olanlara 10 bin TL ödeyecek

Bankacılık sektöründe milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi bulunan Ziraat Bankası, yine tüm dikkatleri üzerine çekti. Ülkede ekonominin canlanması ve hareketlenmesi için önemli stratejileri ortaya koyan Ziraat Bankası’ndan yine dikkat çekici bir kredi kampanyası geldi. Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara hızlı ve kolay bir şekilde kredi veren bankalar arasına Ziraat Bankası da ismini yazdırdı. Ziraat Bankası, bankada hesabı olan tüm müşterilerine anında 10 bin TL ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor.

Ziraat Bankası 10 Bin TL İhtiyaç Kredisi

Giderek artan fiyatlar yüzünden ekonomik anlamda nakde sıkışan vatandaşlara Ziraat Bankası’ndan sevindiren haber geldi. Ziraat Bankası, tüm müşterilerine hızlı ve kolay bir şekilde 10 bin TL dağıtmaya başladı. Uygun faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleri sayesinde acil nakit ihtiyacı olan Ziraat Bankası müşterileri bu kredi kampanyasından hemen yararlanabiliyor. Ziraat Bankası, bankaya ait hesap kartı yani banka kartı bulunan kişilere düşük faiz oranlarıyla 10 bin TL ihtiyaç kredisi kullandırıyor.

Ziraat Bankası’nın ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşlar, kendilerine en yakın şubeye başvurarak sadece dakikalar içinde Ziraat Bankası müşterisi olabiliyor. Ziraat Bankası başvuru işlemleri sırasında gerekli belgeleri ibraz edip imza atanlar anında 10 bin TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapabiliyor. Halkbank ve Vakıfbank gibi kamu bankaları ile ortak kampanya başlatan Ziraat Bankası, 36 ay vadeli ihtiyaç kredisinde 10 bin TL veriyor.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Özellikleri

Ziraat Bankası müşterisi olup da banka kartı bulunan vatandaşlar, acil nakit ihtiyaçlarında başvuru yaparak hemen 10 bin TL’yi hesaplarında görebiliyor. Aylık ödeme gücüne göre 36 ay vade seçenekleri veya 3 aya kadar ödeme erteleme imkanı sunan Ziraat Bankası’nın kredi kampanyası büyük ilgi görüyor. İhtiyaçlarını ertelemeden karşılamak isteyen vatandaşlar Ziraat Bankası’ndan hızlı bir şekilde ihtiyaç kampanyası başvurusu yapabiliyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar