GÜNDEM

Ziraat Bankası Coştu! Faizsiz 10 bin TL Borç Para Verecek

Ziraat Bankası gaza bastı. Acil para ihtiyacı olanlar bundan sonra eşe dosta gitmeyecek. Ziraat bankası faizsiz 10 bin TL borç verecek. İşte detaylar!

Ziraat Bankası Coştu! Faizsiz 10 bin TL Borç Para Verecek

Ziraat Bankası derin bir nefes alacağınız finansal desteği vermeye hazır. Üstelik hiçbir faiz ödemeden 10 bin TL borç para almanızı sağlıyor. Bundan sonra acil ödemelerinizi yapmak için sağa sola gitmenize gerek yok. Tam aksine Ziraat Bankası tarafından verilecek finansal destekten hızlı şekilde yararlanmaya başlayarak ihtiyaçlarınızın sorunsuz şekilde karşılanmasını sağlamaya başlayacaksınız. Bu konuda en iyisi olmaya devam eden Ziraat Bankası ile artık finansal ihtiyaçlar en hızlı şekilde karşılanmaya hazır.

Ziraat Bankası tarafından yapılacak parasal destek duyulduğundan itibaren acil borç ödemeleri olanlarda hemen detayları öğrenmek için kolları sıvamaya başladı. Ziraat Bankası şubat ayı kampanyası pek çok kişi tarafından sevindiren en önemli gelişmelerden biri olmayı başardı. Kurumsal banka tarafından milyonlarca kişinin acil ödemelerini gidermesine yardımcı olacak faizsiz 10 bin TL desteği sağlanacak.

10.000 TL Kredi İle Kalmayıp 150 TL Hediye Veriyor!

Ziraat Bankası kredi ile kalmayarak 150 TL hediye veriyor. Finansal kullanıcıları rahatlatmayı sağlayacak kredi olanağı sayesinde acil borç yükünden kurtulma şansına sahip olacaksınız. Ziraat Bankası, finans sektöründe en iyi şekilde hizmet veren kaliteli bankalardan biri olurken kredi konusunda verdiği hizmetleriyle de en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Pek çok kampanyalar sunmaya devam ederken, bu kampanyalarından biri de 10.000 TL kredi desteği olacak. İşin en güzel yanı banka tarafından verilecek 10.000 TL kredi için herhangi bir faiz işleme durumu yaşanmayacak.

Ziraat Bankası şubat ayı özel kampanyasını açıklarken, mobil uygulama indirme yaparak başvurularınızı anında iletebileceksiniz. Ziraat Bankası iki defa müşterisi olan kişileri kapsayacak bu kampanya sayesinde 10 bin TL kadar taksitle ödeyebilecek olduğunuz taksitli avans kapınızda olacak.

Faizsiz 10.000 TL Taksitli Nakit Avans Şartı Ne İsteniyor?

Ziraat Bankası tarafından 10.000 TL faizsiz bir şekilde çekmek isteyen başvuru sahiplerinden hangi şartlar aradığı da bir başka bilinmesi gereken önemli hususların başında yer alıyor. Kamu bankaları tarafından sürekli olarak tüketiciye yönelik uygulanmaya devam edilen özel kampanyaların devamında bazı istenen şartlar söz konusu olabiliyor. Faizsiz taksitli nakit avans çekmek isteyenler tarafından Ziraat Bankası hangi şartları istiyor diye detaylı şekilde araştırılan bir konu haline geliyor.

İlk olarak faizsiz 10.000 TL taksitli nakit avans başvurusu yapılması için bankanın mobil uygulaması inmesi gerekiyor. Ardından banka tarafından şu şartlar aranacak;

● Ziraat Bankası müşterisi olmanız için mobil uygulama indirme yaparak iki kez müşterisi olmanız istenecek
● Kredi kartı tanımı yapıldıktan 1 gün sonra hesaptan taksitli avans çekim işlemleri sorunsuz şekilde yapılabilecek
● Kart aktif olması için POS ya da ATM kanalı aracılığıyla şifre istenir

Bu şartlar sağlandıktan sonra Ziraat Bankası tarafından müşteri kullanması için 10 bin TL taksitli avans desteği sağlanacaktır. Kullanıcılar açısından bir başka önemle merak edilen konulardan biri olarak faizsiz 10 bin TL kredi için herhangi bir faiz uygulama olup olmayacağı denebilir. Fakat bu konuyla ilgili olarak Ziraat Bankası tarafından da herhangi öbir faiz uygulama yapılmayacağı açıklanmıştır. Bu sayede çekecek olduğunuz taksitli nakit avans ne kadarsa aynı şekilde geri ödeme yapma fırsatına sahip olmaya başlayacaksınız. Hızlı ve sorunsuz kredi çekim işlemlerini tamamlamış olursunuz.

ÇOK OKUNANLAR