GÜNDEM

Ziraat Bankası Bugün akşam açıklayacak! 31 Mart tarihine kadar işlem yapmanız istenecek!

Ziraat Bankası Bugün akşam açıklayacak! 31 Mart tarihine kadar işlem yapmanız istenecek!

Ziraat Bankası Bugün akşam açıklayacak! 31 Mart tarihine kadar işlem yapmanız istenecek!

Ziraat Bankası yapmış olduğu Açıklama ile birlikte bugünden itibaren 31 Mart tarihine kadar vatandaşlara kredi ödemesi vereceği bir kredi kampanyası hazırladığını açıkladı. Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden ve kendi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan duyurularda nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşların belirtilen şartlar dahilinde ödemelerini hızlı bir şekilde alabilecekleri bir kampanya hazırladığını duyurdu. 31 Mart tarihine kadar ihtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşlar ilk taksit ödemesinde 90 gün ertelemeli olarak işlemlerini gerçekleştirebilecekleri bu kampanyalarda düşük faizle ödeme almak için 50.000 TL kredi başvurusunda bulunmaları gerekmektedir.

Ziraat Bankası nakit kredi kullanacak olan vatandaşlar için gerçekleştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasını sadece bireysel müşterilere yapmaktadır. emekli olan sigortalı olarak çalışan ve kullanmak istiyorlarsa da devlet memuru olan vatandaşlar 50.000 TL gelir belgesiz ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak diledikleri zaman başvurularını gerçekleştirebilmektedirler.

Ziraat Bankası belirtilen politikalar dahilinde Kredi ödemelerini gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlara en düşük faiz oranlarından yararlanarak işlem yapmaktadır. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişiler banka müşterisi olmaları durumunda işlemlerini internet bankacılığı uygulamaları üzerinden 7/24 yapabilir, cumartesi ve Pazar günleri dahil olmak üzere paraya ihtiyacı oldukları her zaman kredi ödemelerini Ziraat mobil uygulaması üzerinden alabilmektedirler.

Ziraat Bankası tarafından yapılan kampanyada emekli olan vatandaşlara da emekli maaşı hesapları üzerinden işlem yapılacağı gibi Kredi ödemeleri emekli maaş hesapları aracılığı ile birlikte hızlı bir şekilde verilmektedir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar