GÜNDEM

Ziraat Bankası bu ay sonunda kampanyayı bitirecek, Kredi alamayanlara müjde geldi

Devlet bankası olarak hizmet veren Ziraat Bankası üzerinden başvurularını gerçekleştirecek, nakit kullanacak olan kişilere uygun faiz oranları ile birlikte kredi ödemeleri gerçekleştirileceği açıklandı.

Ziraat Bankası bu ay sonunda kampanyayı bitirecek, Kredi alamayanlara müjde geldi

Ziraat Bankası üzerinden başlatılan yeni ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen tüm vatandaşlara uygun faizlerle kredi ödemeleri gerçekleştirilecek. Ziraat Bankası, ay sonuna kadar başlatmış olduğu bu kredi kampanyasından faydalanacak olan tüm vatandaşlara belirli şartlar dahilinde, ödemeler gerçekleştirirken, Ziraat Bankası şubeleri üzerinden yapılacak olan tüm işlemlerde de nakit kredi ödemelerini hızlı birşekilde hesaplarına yatmalarına olanak sağlayacaktır. Ziraat Bankası Bireysel İhtiyaç Kredisi kampanyalarında özellikle de son zamanlarda nakit kredi kullanacak olan kişilere uygun faizlerle ödemeler yapmaya devam etmektedir. 

Kamu bankası olarak hizmet veren Ziraat Bankası Bireysel İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılacak olan vatandaşlara uygun faizlerle işlem yaparken, ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanacak olan kişileri de belirli şartlara uygun olarak işlem yaparak, kredi ödemeleri gerçekleştiriyor. Devlet bankası üzerinden işlemlerinizi yapmak istiyorsanız ve kredi kullanmak istiyorsanız, Ziraat Bankası Bireysel İhtiyaç Kredisi Kampanyası adı altında başlatılan bu kampanyalardan yararlanmak isteyen vatandaşların hemen aynı gün içinde işlemleri, hesaplarına yatırılarak kullandırılmaktadır. 

Ziraat Bankası Bireysel İhtiyaç Kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların banka müşterileri olmaları durumunda işlemlerin hızlı bir şekilde gerçekleştirebileceği bir kredi kullanabileceği bir kampanya hazırlanmaktadır. Nakit kredi kullanacak olan kişiler belirli şartlara uygun olarak işlemlerinizi gerçekleştirmeniz halinde ihtiyaç kredisi alabileceksiniz. 

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusu, aynı zamanda banka şubeleri üzerinden kimlik ve gelir, belgeleriyle birlikte yapılabildiği gibi kredi başvuruları, mobil uygulamaları üzerinden de 7 gün 24 saat yapılabilmektedir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar