GÜNCEL

Ziraat Bankası, Banka Hesabı veya Kredi Kartı Sahiplerini Sevindiren Nakit Kredi Kampanyası Duyurusu

Ziraat Bankası, Banka Hesabı veya Kredi Kartı Sahiplerini Sevindiren Nakit Kredi Kampanyası Duyurusu

Ziraat Bankası, Banka Hesabı veya Kredi Kartı Sahiplerini Sevindiren Nakit Kredi Kampanyası Duyurusu

Devlet bankası olarak hizmet veren Ziraat Bankası, banka hesabı veya kredi kartı hesabı olan tüm vatandaşları ilgilendiren bir nakit kredi kampanyası duyurusu yaptı. Banka, kampanyasını şubat ayı sonuna kadar kısalttığını ve 5 gün içerisinde başvuru yaparak kredi kullanacak olan kişilere işlem yapmaları gerektiğinde uyarı verdi.

Başvuru Koşulları ve Başvuru Süreci

Ziraat Bankası, bireysel müşterilerin internet üzerinden başvurularını gerçekleştirebilmeleri için 18 yaş üzerinde olmaları ve banka hesaplarına sahip olmaları gerektiğini açıkladı. Banka, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı duyurularda, nakit kredi başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşlara belirtilen politikalar dahilinde kredi ödemelerinin hemen aynı gün içinde hesaplarına yatırılacağını belirtti.

Banka, banka hesabı olan vatandaşlara 50.000 TL'ye kadar gelir belgesiz kredi ödemesini en düşük faiz oranlarıyla birlikte vereceğini açıkladı. Sadece kendi müşterilerine ihtiyaç kredisi imkanı sağlayacak olan banka, banka hesabı olan vatandaşlar müşteri hizmetleri numarasını arayarak internet şifresi oluşturabilir ve Ziraat Bankası'nın mobil uygulamasına giriş yaparak kredi işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Hızlı İşlem ve Ödeme Süreci

Ziraat Bankası, nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlar için yapılacak olan işlemlerde kredi ödemelerinin 5 dakika içerisinde hesaplarına yatırılarak, haftasonu olsa bile işlem görüleceğini açıkladı. Banka, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşların banka müşterileri olmaları durumunda kredi ödemelerini 5 dakika içerisinde hesaplarına yatırarak kullandırmaktadır. Ayrıca, Ziraat Bankası emekli olan vatandaşlara da kredi imkanı sağlamaktadır. Kendi bankasından emekli maaşı olan kişilere devlet destekli, faiz oranlarından yararlandırarak 5 gün içerisinde ödeme yapıyor.

Sonuç

Ziraat Bankası, banka hesabı veya kredi kartı hesabı olan tüm vatandaşları ilgilendiren nakit kredi kampanyası duyurusu ile müşterilerinin ihtiyaçları

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar