GÜNDEM

Ziraat bankası banka hesabı olanlar 3 gün süreniz kaldı! Aman dikkat...

Devlet bankası Ziraat Bankası üzerinden yapılan duyuruda, uygun faizlerle kredi kullanacak olan kişiler için 3 gün süre kaldığı açıklandı.

Ziraat bankası banka hesabı olanlar 3 gün süreniz kaldı! Aman dikkat...

Ziraat Bankası hesabınızın olması durumunda, işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz ve nakit bulunabileceğiniz bu kampanyalara uygun olarak sizlerde ihtiyaç kredisi, kullanabileceğiniz bir kampanya açıklandı. Ziraat Bankası üzerinden başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşların banka müşterileri olmaları durumunda kredi ödemeleri uygun faiz oranlarıyla birlikte verilerek hemen hesabınıza yatırılmaktadır. 

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişiler için 3 gün içerisinde 35000 TL'ye kadar gelir belgesiz 100000 TL'ye kadar ise gelir, belgeli olarak düşük faizli kredi kampanyası devam edecek.

Ziraat Bankası yapmış olduğu açıklamada, ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşların nakit ihtiyacı olmaları durumunda, işlemlerini gerçekleştirebilecekleri bu kampanyaları katılabilmeleri için öncelikli olarak kendi banka müşterisi olmasını istemektedir. Bireysel müşteri olan tüm vatandaşlar, ihtiyaç kredisi başvurularına şubelere gitmeden internet bankacılığı uygulamaları üzerinden yapabilmektedir. 

Ziraat Bankası internet bankacılığı uygulaması üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek nakit kullanmak istiyorsanız hemen aynı gün içinde işlemlerinizi gerçekleştirerek hızlı bir şekilde kredi alabilirsiniz. Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar için yapılan bu kredi ödemelerinde, hemen aynı gün içinde ödemeler hızlı bir şekilde hesaplara yatırılıyor, onaylanan krediler, hemen aynı gün içinde gönderiliyor ve kredi hesaplara yatırılarak kullandırılmaktadır. 

Ziraat Bankası üzerinden kredi kullanacak olan vatandaşların emekli olmaları durumunda da emekli maaşı bu bankalar üzerinde olması gerekiyor.

Ziraat Bankası Banka hesabınız varsa ve ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız, hesabınız üzerinden alacağınız internet şifresi ile birlikte Ziraat Bankası, mobil uygulamasına giriş yapabilir ve buradan kredi başvurusunu gerçekleştirebilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar