GÜNDEM

Ziraat bankası açıkladı: Emekliye 120.000 TL ödeme verilecek

Ziraat Bankası, emekli maaş alan vatandaşlara 120000 TL kadar hem ihtiyaç, hemde borç kapatma kredisi ödemesi yapıyor.

Ziraat bankası açıkladı: Emekliye 120.000 TL ödeme verilecek

Emekli maaş hesaplarınız üzerinden başvurularınızı gerçekleştirmeniz halinde kullanabileceğiniz yeni kampanyalardan faydalanacak olan tüm vatandaşlara, hızlı bir şekilde kredi ödemeleri gerçekleştirilmektedir. Emekli maaş hesaplarınız üzerinden ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız, Ziraat Bankası, sizlere devlet destekli, faiz oranlarından da yararlandırarak kredi imkanları sağlamaktadır. Denizbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, banka kredi şartlarına uygun olmanız durumunda, işlemlerinizi yapabilirsiniz. 

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız, başvuru şartlarına uygun olarak kredi ödemelerinizi hızlı bir şekilde yapabilecek ve ödemeler, hesabınıza yatırılarak kullandırılacaktır. Acil ihtiyacınızın olması durumunda, işlemlerinizi yapabileceğiniz bu kampanyadan yararlanacak olan vatandaşlar, Ziraat Bankası üzerinden kredi kullanabiliyor. 

Ziraat Bankası, İhtiyaç Kredisi kampanyasına başvurular nasıl yapılır?

Ziraat Bankası kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız size en yakın banka şubesine giderek emekli maaş hesabınız üzerinden 12 ay vadeli 120000 TL, kredi alabilirsiniz. Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar, banka müşterileri olmaları durumunda kredi ödemelerini hızlı bir şekilde alabiliyor. 

Emekli maaşı, bu banka üzerinde olmayan vatandaşlar, kredi başvurularını gerçekleştirebilmeleri için maaş müşterileri olmaları durumunda işlem yapabilmektedir. Ziraat Bankası'na taşımış olduğunuz emekli maaş hesabınız üzerinden alacağınız 120000 TL kredi, sizleri hızlı bir şekilde ödenir, onaylanan krediler hesaplarınızı yatırılarak kullandırılmaktadır. Ziraat Bankası üzerinden başvurularını gerçekleştirecek olan tüm vatandaşların emekli olmaları ve maaş müşterileri olmaları durumunda kredi ödemeleri 5 dakika içerisinde yapılmaktadır. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar