KARİKATÜR

Zaman'ın mizah eki'nin kapağında Erdoğan var!

Kısa zamanda pek çok okuyucu kazanan derginin bu haftaki kapağında, Cumhurbaşkanı Erdoğan var.

Zaman'ın mizah eki'nin kapağında Erdoğan var!

aman Gazetesi'nin haftalık mizah eki Püff'ün yeni sayısı bugün yayımlandı. Kısa zamanda pek çok okuyucu kazanan derginin bu haftaki kapağında, Cumhurbaşkanı Erdoğan var.

Gazetemizin haftalık mizah eki Püff'ün yeni sayısı yayımlandı. Okucusuyla üçüncü buluşmasını gerçekleştiren dergi, kapağına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıdı. Erdoğan'ın Türk okulları ile ilgili Etiyopya'da yaptığı açıklamaları tiye alan dergi, Cumhurbaşkanlığı konutundaki "muhafızlı karşılama"ya da göndermede bulundu. Üçüncü sayının kapağı, Püff'ün resmi Twitter hesabından da paylaşıldı. Paylaşımda kullanılan dil kullanıcılar tarafından bir hayli manidar bulunurken, yeni sayının kapağı da sosyal medyada hızla yayıldı.

İşte Püff'ün yeni kapağı:

Deneme

Püff'te bu hafta neler var?

Püff Mizah bu hafta yine dolu dolu sayfalarla okurunun karşısına çıkıyor. Meclis'teki Yüce Divan oylamasını Püff-severler için araştıran dergi, önemli bilgilere ulaştı mı bilinmez ama, mizahi bir bakış açısına ulaştığını söylemek kesinlikle mümkün. Hafta içinde bazı tweet'lere getirilen yasak, Püff ekibinin de dikkatinden kaçmamış. Yeni sayıda, Twitter kuşunun yasaklar karşısındaki önemli çıkışını bulabilirsiniz. Ayrıca Püff bu hafta muhalefetin nerede olduğu sorusuna cevap arıyor. Derginin arka sayfasında ise yeni bir hikaye ve kahramanla tanışacaksınız. "Başkan Babamız" adlı karakterin maceraları, güldürmekten çok düşündürecek cinsten.

ÇOK OKUNANLAR