DİZİ DÜNYASI

Zalim İstanbul'daki seks takvimi kriz yarattı!

Zalim İstanbul Kanal D'nin sezon sonuna doğru yayına soktuğu yeni ve iddialı dizisi. İlk bölümü ile dikkatleri üzerine çeken dizinin son bölümlerindeki 'seks takvimi' kriz yarattı. İzleyici şaştı kaldı

Zalim İstanbul'daki seks takvimi kriz yarattı!

Zalim İstanbul Kanal D'nin en iddialı yapımlarından biri olarak yayın hayatına başladı ve kısa sürede adından söz ettirmeyi başardı. Farklı senaryosu ve başarılı oyunculukları ile daha ilk bölümden seyirciyi yakalayan dizinin son bölümlerindeki 'seks takvimi' sahneleri kriz yarattı. Sosyal medyada izleyici bu durumu eleştirdi.

Her bölümü ile konuşulan dizide özellikle Seher'in asi kızı Ceren'in oyunculuk performansı dikkatlerden kaçmıyor. Cenk Karaçay ile evlenip Karaçay soyadını almak için elindeki her kozu değerlendiren Ceren'in hırsı izleyiciden tam not alıyor.

zalim istanbul

Fakat dizide izleyicinin gözüne takılan ve sosyal medyanın diline düşen olaylar da var. Bunlardan biri geçtiğimiz bölümlerde yayınlanan bekaret sahnesiydi. Dizinin bu sahnesi RTÜK'ü harekete geçirmiş ve dizi ceza almıştı. Şimdi ise seks takvimi krizi sosyal medyanın yeni konusu oldu.

Peki neydi bu olay olan 'seks takvimi... Bilmeyenler için şöyle özetleyelim. Dizinin Ceren'i evin oğlu Cenk Karaçay'dan yüz bulamayınca ondan çocuk yapmayı kafaya koyar ve her fırsatta Cenk Karaçay ile birlikte olur. Birlikte olduğu günleri ise ablası ve babanesiyle paylaştığı odanın duvarındaki takvime işaretler. Cenk Karaçay ile cinsel ilişki yaşadığı günlere kalp resmi çizen Ceren'in ne yaptığını ise kimse anlamaz.
Ablası hemşire olan Ceren'in takvime çizdiği kalpleri kimsenin farketmemesi ya da ne yapıyorsun diye sormaması ile izleyicinin aklını zorlayan başka bir detay. Aleni bir şekilde ilişki günleri işaretleyen Ceren'in seks takvimi krizi ilerleyen günlerde daha çok krize neden olacak gibi...
 
ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar