GÜNCEL

Zahide yetiş sağlık çalışanları için gelinlik giydi

Bu yıl beşinci kez düzenlenen “5.Gelin Damat Fashion Day 2021” moda günlerinde gelinlikler tasarımları kadar podyuma çıkan isimlerde podyumda ses getirdiler. O isimlerden biri de ünlü sunucu Zahide Yetiş oldu. Yetiş, sağlık çalışanları için gelinlik giydi

Zahide yetiş sağlık çalışanları için gelinlik giydi

Bu yıl beşinci kez düzenlenen “5.Gelin Damat Fashion Day 2021” iki gün boyunca Çırağan Sarayı'nda gerçekleşti. Gelinlikler tasarımları kadar podyuma çıkan mankenlerde podyumda ses getirdiler.Defilenin sonunda ise program sunucusu Zahide Yetiş, sağlık çalışanları için  gelinlikle podyuma çıktı. 

SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN GELİNLİK GİYDİ 

Ünlü modacı Pınar Bent'in defilesine,  İvana Sert, Farslı model ve “2018 Best Model of The World” birincisi İman Casablanca, ile geçtiğimiz hafta Beyrut’ta düzenlenen “Miss Europe 2021” güzellik yarışmasında üçüncülük tacı giyen Duygu Çakmak’da manken olarak podyuma çıktılar. Defilenin finalinde ise ünlü TV programcısı ve sunucusu Zahide Yetiş’de gelinlik giyerek ilk kez manken olarak podyuma çıktı. Ünlü ve profesyonel mankenlere taş çıkartırcasına sürpriz şekilde podyuma çıkan Zahide Yetiş alkışlandı. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar