REKLAM

Zahide Yetiş bakterilere karşı savaş açtı

Zahide Yetiş Activex Antibakteriyel Sıvı Sabun'un marka yüzü oldu.

Zahide Yetiş bakterilere karşı savaş açtı
GAZETECİLER.COM - TRT'de başlayan kariyerine Kanal D'de 4 yıldır sundugu Doktorum Programı ile devam eden, geçtiğimiz günlerde ilk kitabını çıkaran Zahide Yetiş Activex Antibakteriyel Sıvı Sabun'un marka yüzü oldu.

Güzel yıldızı Bahadır Tanrıöver fotografladı, reklam filmi ise Beyin Ajans Yönetmen Mustafa Emre tarafından çekildi.

Evyap Yöneticileri yaptıkları araştırmalar sonucunda, ekranda çok samimi, güven veren, izleyicisini bilgilendiren ve özellikle sağlıklı yaşam konusunda en çok takip edilen ekran yüzüyle çalışmaktan mutluluk duyduklarını belirttiler.

Zahide Yetiş, kampanya çerçevesinde, çevremizdeki sağlığa zararlı bakterilere dikkat çekiyor ve el hijyeni konusunda tüketicileri bilinçlendiriyor.

Kampanya süresince bir çok mecrada yer alacak olan Zahide Yetiş şöyle konuştu:

"El hijyeni sağlık için çok büyük bir önem taşıyor. Özellikle çocuklarımız hastalıklara yol açan bakterilere hem daha çok maruz kalıyor hem de onlara karşı daha savunmasızlar. Bu nedenle Activex'in yeni kampanyasında yer almak ve el temizliği konusunda tüm Türkiye'de farkındalık yaratmak benim için mutluluk verici. Her işin başı sağlık, sağlığın olmazsa olmaz şartı da temizlik; dolayısıyla Activex'in yeni kampanyasında bulunmak ve temizlik bilincinin gelişimine katkıda bulunmak benim için de gurur verici."

ÇOK OKUNANLAR