GÜNDEM

Zafer Şahin'den İlhan Kesici'ye doğalgaz tebriği

CHP Milletvekili İlhan Kesici, Karadeniz'de doğalgaz keşfedilmesinin ardından twitter hesabından hükümet ve emek veren herkesi tebrik etti. Takvim Gazetesi yazarı Zafer Şahin de Kesici'nin, paylaşımının her türlü övgüyü hak ettiğini yazdı.

Zafer Şahin'den İlhan Kesici'ye doğalgaz tebriği

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Türkiye tarihinin en büyük doğalgaz rezervinin Karadeniz'de keşfedildiği müjdesini verdikten sonra konu ile ilgili toplumun farklı kesimlerinden açıklamalar gelmeye devam ediyor.

CHP Milletvekili İlhan Kesici de twitter hesabından yaptığı paylaşımda Karadeniz'de bulunan 320 milyar metreküp doğalgaz rezervinin her bakımdan çok sevindirici bir durum olduğunu belirterek paylaşımına şu satırları ekledi "Hükümeti ve ilgili tüm insanlarımızı kutluyorum. Umulur ki süreç içerisinde daha başka rezervlerin bulunabilmesinin de bir öncü göstergesi olur. Milletimiz ve devletimize hayırlı olsun."

Takvim Gazetesi yazarı Zafer Şahin ise Kesici'nin yaptığı paylaşım ile ilgili "Kim nasıl anlarsa anlasın. İlhan Kesici’nin, hiçbir siyasi takıntıya, mahalle baskısına aldırmadan yaptığı bu paylaşım değerlidir. Her türlü övgüyü hak etmektedir." şeklinde paylaşım yaptı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar