POLEMİK

Zafer Şahin İsmail Küçükkaya'ya cevap vermek isterken kendi kendini rezil etti!

İsmail Küçükkaya'nın Halk TV'de İyi Parti lideri Meral Akşener'e, "Ne diyorsunuz Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetine katılmalı mıyız?" sözlerini CNNTürk'teki Tarafsız Bölge programında saçma bulan Ahmet Hakan, beklemediği bir bağlantı ile karşılaştı. İsmail Küçükkaya o sözlerine açıklık getirmek için bağlanmıştı programa...

Ahmet Hakan'ın CNN Türk'teki Tarafsiz Bölge programında İsmail Küçükkaya'nın o sözleri tartışmaya açılmıştı. Konuklardan biri de Milliyet Gazetesi yazarı ve CNN Türk'ün daimi konuğu Zafer Şahin'di...

AK Parti yeni bir açılım yapmış, muhalif gazetecileri Türkiye'nin Yüzyılı lansmanına davet etmişti. O davetliler arasında Halk TV'den İsmail Küçükkaya da vardı. İsmail Küçükkaya programına konuk ettiği İyi Parti lideri Meral Akşener'e "Sizce bu davete katılmalımıyız" demiş, Akşener'den "Gidin" tabi karşılığını almıştı. 

Ahmet Hakan işte bu sözleri programına taşımış ve İsmail Küçükkaya'nın sözlerini "saçma" bulmuştu. Zafer Şahin de, Ahmet Hakan gibi İsmail Küçükkaya'yı eleştiren ifadeler kullanıyordu. Bunun üzerine programa telefonla bağlanan İsmail Küçükkaya, "Zafer Şahin'in sözleri için aramadım" dedi ve Ahmet Hakan'a açıklamalar yaptı. 

İsmail Küçükkaya Ahmet Hakan'ı ikna etmeyi başardıysa da, Zafer Şahin'in gazabından henüz kurtulamamıştı. İsmail Küçükkaya tam programdan ayrılacağı sırada Zafer Şahin devreye girdi:

"İsmail Küçükkaya benim için aramadığını söyledi, ne ima ettiyse misliyle kendisine iade ediyorum.."

Bu sözler üzerine Küçükkaya tekrar söze girdi ve Zafer Şahin'le ilgili bir imada bulunmadığını belirtti:

"Zafer Şahin beni eleştirdiniz, eleştirinize saygı duyduğum için sizin için aramadığımı söyledim. Herhangi bir imada bulunmadım."

Beklenmedik bir cevapla karşılaşan Zafer Şahin'e söyleyecek söz bulamayınca İsmail Küçükkaya'ya teşekkür etmekle yetindi. Aceleci davranan, muhatabının ne dediğini dinlemeden önyargılı olduğunu ortaya koyan Zafer Şahin, milyonların izlediği canlı yayında kendi kendini rezil etmişti aslında. Kendisi bunun farkında mı bilmiyoruz ama ekranda görünte Zafer Şahin'in rezil olduğu yönündeydi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar