GÜNDEM

Zafer Şahin: 140journos belgeseli sonrası Kılıçdaroğlu'nun adaylığı kesinleşti

Milliyet gazetesi yazarı Zafer Şahin, 140journos tarafından yapılan CeHaPe zihniyeti belgeselinin Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kesinleştirdiğini belirtti.

Zafer Şahin: 140journos belgeseli sonrası Kılıçdaroğlu'nun adaylığı kesinleşti

Belgeselde eski CHP genel başkanlarının kötü bir profil olarak gösterildiği fakat Kılıçdaroğlu'nun hem sol hem de sağ ile iyi geçinen bir portre olarak sunulduğunu belirten Zafer Şahin, bu video ile birlikte Kılıçdaroğlu'nun adaylığına kesin gözüyle baktığının altını çizdi. 

İşte o yazı:

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun 140journos’ta yayınlanan “CeHaPe zihniyeti” adlı belgeselini izledikten sonra Cumhurbaşkanı adayı olacağına dair kafamda hiçbir şüphe kalmadı.Kemal Bey belgeselde milliyetçi-muhafazakâr seçmene göz kırparken eski CHP’yi adeta gömüyor. Eski CHP ve onun genel başkanları statükocu, içe kapanık, muhafazakârlara ve sağ seçmene mesafeli olarak tanımlanıyor. Kılıçdaroğlu ise bu şablonun tamamen dışında bir siyasetçi olarak gösteriliyor.Hem Kemal Bey’in açıklamaları hem de belgeselde konuşan gazetecilerin değerlendirmelerinde bu algı işleniyor.- Eski CHP bu kafayla iktidar olamazdı. Kemal Bey bunu gördü ve yaptığı...

Yazının tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum