GÜNDEM

Zafer Partisi Ümit Özdağ Cumhurbaşkanı Adayını Açıkladı! ATA İttifakı'nın Cumhurbakanı Adayı Kim?

Zafer Partisi ve ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı belli oldu. Ümit Özdağ, yaptığı son dakika açıklamasında 14 Mayıs 2023 seçimlerinde kimi destekleyeceklerini duyurdu. İşte Ümit Özdağ'ın Cumhurbaşkanlığı Seçimleriyle ilgili konuşması...

Zafer Partisi Ümit Özdağ Cumhurbaşkanı Adayını Açıkladı! ATA İttifakı'nın Cumhurbakanı Adayı Kim?

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yaptığı açıklama ile birlikte ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayını duyurdu. Bir süredir gündemde 14 Mayıs 2023'te yapılması planlanan Cumhurbakanlığı seçimi var. Öte yandan Cumhurbaşkanı adayları da tek tek ortaya çıkıyor. Millet İttifakı ve Cumhur İttifakı'nın yanı sıra bu sefer de ATA İttifakı'nın adayı ortaya çıktı. İttifakın kurucusu partisi Zafer Partisi'nin Genel Başkanı Ümit Özdağ, son dakika açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan Oldu!

Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan oldu. Adayı bizzat Ümit Özdağ açıkladı. Yaptığı açıklamada “ATA ittifakı imza töreni ve ATA ittifakının cumhurbaşkanı adayı Sayın Sinan Oğan’ın adaylığının açıklanması için düzenlediğimiz tören saat 14.00’de Zafer Partisi Genel Merkezinde gerçekleştirilecek. Türk Milleti 1921 Anayasasını savunan 2 ittifak karşısında çaresiz değildir. Artık ATA İttifakı var.” ifadesine yer verdi.

Sinan Oğan Kimdir?

Sinan Oğan, Türk siyasetçi, yazar ve akademisyendir. 1965 yılında İstanbul'da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun olan Oğan, yüksek lisansını Marmara Üniversitesi Avrupa Toplulukları Anabilim Dalı'nda tamamlamıştır. Doktorasını ise Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde yapmıştır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar