GÜNDEM

Zafer Arapkirli'den Fatih Portakal'a: 'Operasyon çektiler, kibarca kovaladılar' demek çok mu zordu?

Gazeteci Zafer Arapkirli, Fatih Portakal'ın FOX TV'den istifasına ilişkin "Operasyon çektiler. Kibarca kovaladılar, ama kendi kanalımı kurarım ben de. Youtube'dan yayın yaparım. Beni seyirciden koparamazsınız" demek çok mu zordu?" diye sordu.

Zafer Arapkirli'den Fatih Portakal'a: 'Operasyon çektiler, kibarca kovaladılar' demek çok mu zordu?

Gazeteci Zafer Arapkirli, Facebook hesabından Fatih Portakal'ın çok konuşulan istifasına ilişkin açıklama yaptı. Arapkirli, Portakal'ın Youtube yayınları yapmaya başlamasını eleştirerek, "Olmadı Fatih" dedi:

"OLMADI FATİH"

O operasyonun ilk kokusu geldiğinde "Yapma. Nereye?.." dedik. "Diren kardeşim. Yedirmeyiz seni..." demekti bu. "Ne operasyonu? Kendi isteğimle" dedin. "Tarım" dedin. "Toprak" dedin. TV'ye çıktın. Senden sonra geleni (getirileni-oraya monte edileni) "Akladın". Bugün "20 günde 200.000 takipçi kaydoldu. Tezahürat yaptı, n'apiim?" diyorsun. Youtube diyorsun. Daha, İzmir'e döndüğün arabanın motoru soğumadan... Halka da bize de saygısızlık değil mi bu? Niye açık konuşmuyorsunuz o zaman? “Atlamadım, arkadan ittiler" diyeydin ya, delikanlı gibi. "Operasyon çektiler. Kibarca kovaladılar, ama kendi kanalımı kurarım ben de. Youtube'dan yayın yaparım. Beni seyirciden koparamazsınız" demek çok mu zordu? Kafana silah mı dayadılar yalan söylemen için? Yazık... Ayıp..”

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar