GÜNDEM

Yusuf Kaplan'dan görevden uzaklaştırılan polislerle ilgili tepki

Yeni Şafak Gazetesi yazarı Yusuf Kaplan, Kadıköy'de maske konusunda uyardıkları vatandaş ile yaşanan arbededeki görüntülerden dolayı görevden uzaklaştırılan polislerle ilgili "Vicdansızlık bu! Bir ülkede herkes yasalara uymakla yükümlüdür." dedi.

Yusuf Kaplan'dan görevden uzaklaştırılan polislerle ilgili tepki

İstanbul Kadıköy'de bir vatandaşın maskesini kurallara uygun takmadığı gerekçesiyle polisler tarafından uyarılması ve çıkan arbedede yaşanan görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündeminde en çok konuşulanlar arasına girdi.

İstanbul Valiliği yaşanan olayla ilgili olarak "Valiliğimizce başlatılan soruşturma kapsamında ilgili polis memurları görevden uzaklaştırılmıştır. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma devam etmektedir." şeklinde açıklama yaptı.

Yeni Şafak Gazetesi yazarı Yusuf Kaplan da twitter hesabından yaptığı paylaşımda azgın azınlığın gemi azıya aldığını, vandallıkta sınır tanımadığını ifade ederek paylaşımına şu satırları ekledi "Vazifesini yapan polise tekme atıyor, çifte atıyor... İstanbul Valiliği görevini yapan masum polis memurlarını görevden alıyor! Vicdansızlık bu! Bir ülkede herkes yasalara uymakla yükümlüdür."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar