GÜNDEM

Yusuf Kaplan'dan bomba koronavirüs ve aşı yazısı!

Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan, koronavirüsün laboratuvarda geliştirildiği Cambridge Üniversitesi bilim adamları tarafından ispat edildi haberinin hasır altı edildiğini yazdı. Aşı baskısına değinen Kaplan, "Bir zamanlar, bilimi, insanı özgürleştirmek için kullanmışlardı; şimdi ise köleleştirmek için kullanıyorlar." dedi.

Yusuf Kaplan'dan bomba koronavirüs ve aşı yazısı!

Koronavirüse dair komplo teorileri ve aşıyla ilgili tartışmalar tüm hızıyla sürüyor. Virüsün laboratuvarda üretildiği yönündeki iddialar sıcaklığını korurken, şimdi de aşı olmayanlara karşı oluşturulan baskı gündemde.

Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan, "Acımasız yeni bir çağ başlıyor: Hepimizi bilimle köleleştirecekler!" başlıklı bir yazı kaleme aldı.

İşte o yazı:

Dünyanın lordları, kapitalist ruhsuz ağababaları, dünyayı ele geçirdiler. Devletleri ele geçirerek dünyayı her bakımdan kontrolleri altına alma sürecine girdirdiler dünyayı. Yapay zekâ, genetik mühendisliği ve moleküler biyoloji, şirketlerin kontrolünde, devletlerin değil.

Bilimi kontrol eden devletler değil şirketler! Şunu unutmayalım aslâ: Bilimi kontrol eden dünyayı kontrol eder!

Neden?

Çünkü bilim, çağımızın ayartıcı sahte yeni dini! Bilim deyince akan sular duruyor çünkü.

“Bilim düşünemez” demişti büyük düşünür Heidegger. Bilim nesneler arasındaki ilişkiler konusunda açıklama yapabilir sadece. Nesneler arasındaki...

Yazının devamını okumak için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum