GÜNDEM

Yusuf Kaplan ve KADEM bir araya geldi! İşte toplantıdan detaylar

Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan bir süre önce KADEM'i hedef almış ve "aileyi yıkmakla" suçlamıştı. KADEM ve Yusuf Kaplan arasındaki buzlar eridi.

Yusuf Kaplan ve KADEM bir araya geldi! İşte toplantıdan detaylar

Başkan Yardımcılığını Sümeyye Erdoğan Bayraktar'ın yaptığı Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) geçen haftalarda Yusuf Kaplan'ın başlattığı bir kampanyayla sosyal medyada adeta linç edilmişti.

Yusuf Kaplan KADEM'i hedef alarak, derneğin aile kurumuna zarar verdiğini iddia etmişti. Yusuf Kaplan'a ilk tepki Sümeyye Erdoğan Bayraktar'ın eşi Selçuk Bayraktar'dan gelmişti.

 Sosyal medyada ve medyada "KADEM tartışması" sürerken Yusuf Kaplan ve KADEM bir araya geldi. Görüşmede TVNET Genel Yayın Yönetmeni İsmail Halis'in de olduğu belirtildi. 


KADEM Yönetim Kurulu Üyesi yönetmen Ayşegül Yıldırım Kaya Twitter hesabından buluşmanın detaylarını paylaşarak şunları yazdı: 

1) KADEM’in basın açıklamasından sonra KADEM’e farklı yerlerden ulaşan mesajlarda neden Yusuf Kaplan ile görüşülmediği soruluyor ve iletişimsizliğin sıkıntıları vurgulanıyordu. Çok haklıydılar. Biz derdimizi birbirimize anlatamıyorsak başkasına nasıl anlatalım?

2) Buradan hareketle bazı ahbaplarımızın da çabalarıyla Y.Kaplan @yenisafakwriter ve KADEM Başkanı Saliha Okur Gümrükçüoğlu @SalihaOkurGmr KADEM’in basın açıklamasından bir gün önce yani Çarşamba akşamı bir kafede buluştular.

3) Yusuf hocanın yanında İsmail Halis @ismail_halis vardı, Saliha hocanın yanında da ben. Akşam vakti girmeden biraraya geldik, yatsı girmeden ayrıldık. Yani 1 buçuk saat kadar süren bir görüşmeydi. Vakit sıkışmasa daha da uzardı. Zira doğru anlatıldığında birbirimizi++

4)+anlayabiliyoruz, doğru iletişim diliyle birbirimize ulaştığımızda hemdert olduğumuzu görüyoruz. Birbirimizden farklı değiliz, birbirimizden beri değiliz. Endişelerimiz ortak ama herkes meselenin kendine yakın ucunu tutuyor. Zaten sorunların topyekun çözümü de böyle olmaz mı?

5) Birlik böyle oluşmaz mı? Yusuf hocayla da bu minvalde görüştük, kendimizi anlattık, hocayı dinledik. Ayrılırken kalbimiz mutmaindi ve istişarenin bereketiyle doluydu. Hasılı KADEM eleştiriler, öneriler, istişareler yahut tebrikler için herkese sonuna kadar açık bir kurum.

6) Sosyal medya algı evreninin kirine pasına bulaşmadan ve @kademorgtr’e buğzetmeden evvel, lütfen sizler de hadi sosyal medya söyleşiyle ifade edelim çıkın çıkın gelin 

kadem

kadem

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar