GÜNDEM

Yusuf Kaplan: Hâdise, bütün tarikatlarin tecavüzcü olduğu algısı oluşturulacak şekilde servis edildi

Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan, Fatih Nurullah'ın kız çocuğunu istismar etmesine ilişkin olayın bütün tarikatlarin tecavüzcü olduğu algısı oluşturulacak şekilde servis edildiğini söyledi.

Yusuf Kaplan: Hâdise, bütün tarikatlarin tecavüzcü olduğu algısı oluşturulacak şekilde servis edildi

Yeni Şafak gazetesi yazarı Yusuf Kaplan, dünkü köşe yazısında 12 yaşındaki kız çocuğunu istismar ettiği ortaya çıkan sözde tarikat şeyhi Fatih Nurullah'ın infial yaratan bu olay ile gündeme gelmesi ve sonrasında yaşananlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kaplan, bunun ardından Fatih Nurulah'ın ODA TV ile ilişkilendirilen ve ODA TV ile alakası olmadığı ortaya çıkan bazı fotoğraflarının sosyal medyada dolaştırılmasına, Erol Mütercimler'in bir TV kanalında İmam Hatip mezunlarına "cinsi sapık" hakaretlerine değindi ve şunları kaydetti:

"Öylesine usta ve ürpertici bir operasyon yiyoruz ki, bu fotoğraf montaj olsa da ürpertici, olmasa da! İki durumda da toplumun zekasıyla alay edildiği, dahası toplumda infial oluşturulmaya ve sonuçta ülkenin kaosa sürüklenmeye çalışıldığı o kadar açık ki!

Bu hâdise, bütün tarikatlarin, cemaatlerin tecavüzcü olduğu algısı oluşturulacak şekilde servis edildi. Günlerdir, tarikatlarin, cemaatlerin ne kadar tecavüzcü oldukları işlendi, bütün tarikatler, cemaatler inanılmaz bir şekilde şeytanlaştırıldı."

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar