GÜNDEM

Yumurtada Büyük İndirim Yapıldı! Sporcular İçin Olmazsa Olmaz Yumurtada Fiyatlar Ucuzladı!

Uygun fiyatlı yumurta arayanlar için yeni bir haberimiz var. 30'lu yumurta hiç bu kadar ucuz olmamıştı. 60 TL'nin altına düşen yumurta, bir süre indirimli satılacak. Eğer yumurta satın alma planınız var ise bu kampanya tam size göre. Sporcular protein ihtiyacını yumurtadan karşılayabilecek.

Yumurtada Büyük İndirim Yapıldı! Sporcular İçin Olmazsa Olmaz Yumurtada Fiyatlar Ucuzladı!

Yumurta fiyatlarında son dakika gelişmeleri tek tek ortaya çıktı. Öyle ki 30'lu yumurta satın alırken insanlar artık iki defa düşünmek zorunda kalabiliyor. Gelen son bilgiler ışığında yumurtada önemli bir indirim yapıldı. Eğer sizler de kampanyalı fırsatı kaçırmak istemiyorsanız elinizi çabuk tutun. Sporcular için olmazsa olmaz haline gelen yumurtanın bol proteininden yararlanmak için indirimi değerlendirebilirsiniz.

Yumurta 60 TL'nin Altına Düştü!

30'lu koli yumurtanın fiyatı artık 59,95 TL'den satılıyor. İyice ucuzlaması ve fiyatının muadillerine göre daha uygun olması dikkat çekti. Çamaltı Çiftliği Yumurta 30'lu S Boy 59,95 TL'ye satışa sunuldu. İnternet üzerinden vereceğiniz sipariş ile yumurtanızı alabilirsiniz.

Ucuz Yumurta Nerede Satılıyor?

Ucuz ve bir o kadar kaliteli yumurtanın satıldığı yer ise internet. Online ödeme ile Fark Sepeti üzerinden sizler de 30'lu yumurtanızı satın alabilirsiniz. Tüm bu detaylarla birlikte yumurtanın yanı sıra diğer gıda ürünlerindeki indirimleri de incelemeniz mümkün. Yumurta, sporcuların protein ihtiyacını karşılaması ve hatta günlük hayatta gerekli vitamin ve minerali barındırması ile biliniyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar