MEDYA KÖŞESİ

Yüksel Aytuğ'dan Hıncal Uluç'a Kaya Çilingiroğlu cevabı

Kaya Çilingiroğlu'nu eleştirdiği için Hıncal Uluç'tan tepki alan Yüksel Aytuğ'dan cevap geldi.

Yüksel Aytuğ'dan Hıncal Uluç'a Kaya Çilingiroğlu cevabı

Yüksel Aytuğ'un Kaya Çilingiroğlu'nu eleştirdiği için Hıncal Uluç'un gazabına uğradığını yazmıştık.

Yüksel Aytuğ, bugün Hıncal Uluç'a cevap verdi köşesinden. 

Sözü birazdan Yüksel Aytuğ'a bırakacağız ama öncesinde şunu söyleyelim, birbirini seven, saygı duyan, yazılarına kıymet veren yazarların da aynı fikirde olma mecburiyeti elbette yok. 

Bizi zenginleştiren zaten farklılıklarımız, farklı görüşlerimiz. 

Yüksel Aytuğ da bunu nezaket içerisinde çok güzel anlatmış yazısında. 


Şimdi Yüksel Aytuğ'un cevabına kulak verelim.Bakalım  bu açıklamalarda sonra Hıncal Uluç'tan ne cevap gelecek?

"Kaya Çilingiroğlu'nun bindiği uçaktaki bir hostesten "Kalçaları koridora sığmıyordu" şeklinde bahseden tweet'ini Gaf Kürsüsü'ne koymamı da eleştirmiş Hıncal Ağabey. Kaya Çilingiroğlu'nun daha sonraki "Hack'lendim" açıklamasını inandırıcı bulmamamı da "Kaya'yı ne kadar tanıyorsun ki?" diye iğnelemiş.
Birincisi, "Hack'lendim" lafı son zamanlarda eline, diline hakim olamayıp sosyal medyada saçmalayan herkesin başvurduğu bir mazeret haline geldi.
Pek çoğunun gerçek olmadığı da kanıtlandı zaten. Kaya Çilingiroğlu'nun açıklamasını inandırıcı bulmama gerekçeme gelince: Bir hesap hack'lendiğinde uzunca bir süre o hesaba erişemezsiniz. Tüm yazı ve fotoğraflar bloke olur. Silebilmek için bile uzunca bir süre, bazen bir gün beklemek zorunda kalırsınız.
Ayrıca kimse, bir tweet atmak için hack yapıp, sonra hemen oradan çıkmaz. Bir de bu nasıl bir hacker ki, Çilingiroğlu'nun ne zaman hangi uçağa nerede bindiğini bilip de dakikası dakikasına mesaj atsın? Üstelik bu 'inandırıcı bulmama' hali sadece bana özgü değil. Senin izlemediğin pek çok sabah programında, yılların deneyimli magazin gazetecileri de o açıklamayı inandırıcı bulmadı Ustam.
Kaya Çilingiroğlu'nu ne kadar tanıdığıma gelince...
Onu da dilersen telefonda anlatırım Hıncal Ağabey. Çünkü hem burası yeri değil, hem de yerim dar...
Yine de her sabah benim yazdıklarımı satır satır okuyup, değerli köşende ismime yer vermen gururumu okşuyor Ustam. Ne olur gözlerini, köşemden eksik etme."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar