TV HABER

Yüksel Aytuğ'dan 'buzlama' tepkisi

Haber bültenlerinin RTÜK'ün 'Genel İzleyici' logosuyla yayınlandığına dikkat çeken Yüksel Aytuğ, Kağıthane'deki vahşetin haber bültenlerinde 'sansürsüz' olarak ekrana taşınmasına tepki gösterdi.

Yüksel Aytuğ'dan 'buzlama' tepkisi

Kağıthane'deki feci olay hafta sonu tüm bültenlerde yayınlandı. Sabah yazarı Yüksel Aytuğ da bu kan dondurucu görüntülerin 'sansürsüz' verilmesine tepki gösterdi. Aytuğ, "Sigaraya, içki kadehine buzlama... Otomobillerin logosuna siyah bant... Göğüs dekoltesine sınırlama... Ama cinayetin en kan dondurucu olanına geçiş serbest. Aklımızı seveyim..." dedi.

Cinayete 'geçiş' serbest!
Kağıthane'de adeta ölüm kusan kıskanç kocanın haberi hafta sonu neredeyse tüm bültenlerdeydi. Önce komşusu mobilyacıyı 5 kurşunla öldürmüş, daha sonra evine giderek karısını ve kızını ağır yaralamıştı. Öfkeli kocanın, genç mobilyacıya kurşun yağdırması, 'sansürsüz' olarak defalarca ekrana taşındı.
Biliyorsunuz, bu sütunlarda kaç kez yazmama rağmen, haber bültenleri, RTÜK'ün 'Genel İzleyici' logosuyla yayınlanıyor. Yani çocukların zihinsel ve ruhsal gelişimine herhangi bir zararı olmadığına inanılıyor!
Sigaraya, içki kadehine buzlama... Otomobillerin logosuna siyah bant... Göğüs dekoltesine sınırlama... Ama cinayetin en kan dondurucu olanına geçiş serbest. Aklımızı seveyim...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar