GÜNDEM

Yüksel Aytuğ yazdı: Dert babası Cumhurbaşkanı

Seda Akgül-Hakan Ural kavgası bambaşka bir boyut kazandı. Son olarak Seda Akgül eski partneri Hakan Ural'ı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şikayet etti. Sabah yazarı Yüksel Aytuğ da kimin derdi varsa onun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a koştuğunu söyledi ve Cumhurbaşkanı'nın herkesin derdine derman olmaya çalıştığını söyledi.

Yüksel Aytuğ yazdı: Dert babası Cumhurbaşkanı

Ne Oluyor Hayatta programındaki görevinden ayrılan ve ardından sosyal medya hesabından bomba açıklamalar yapan Seda Akgül'e partneri Hakan Ural'dan jet yanıt gelmişti. Ural'ın yaptığı açıklamalar Seda Akgül'ü çıldırtmış Algül de Hakan Ural'ı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şikayet etmişti. Sabah yazarı Yüksel Aytuğ da bu olayı hatırlattı ve " Zaten kimin ne derdi varsa, hemen Cumhurbaşkanı'na koşuyor." diye yazdı.

Dert babası Cumhurbaşkanı
Seda Akgül-Hakan Ural kavgası tuhaf bir boyut kazandı. Kanal D'deki Neler Oluyor Hayatta programından ayrılmasını partneri Hakan Ural'ın mobbing uygulamasına bağlayan Akgül, sonunda Ural'ı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a şikayet etti. Zaten kimin ne derdi varsa, hemen Cumhurbaşkanı'na koşuyor. Bu öncelikle Erdoğan'ın 'halka yakın duruşunun' bir yansıması. Cumhurbaşkanı eli erdiğince, gözü gördüğünce herkesin özel derdine derman olmaya çalışıyor. Son olarak Bakan Berat Albayrak, Elazığ depreminde yaralanan 12 yaşında bir çocuğu hastanede ziyaret ederken onun Erdoğan aşığı olduğunu öğrenince görüntülü telefondan hemen Cumhurbaşkanı'nı aradı. Erdoğan, "Bir isteğin var mı?" diye sorunca çocuk, "Telefonum enkazda kaldı. Acaba bir telefon gönderebilir misiniz?" demekte hiçbir sakınca görmedi. Çünkü karşısındaki o anda Cumhurbaşkanı değil, 'Tayyip Amca'sı idi. Erdoğan da bakanına hemen talimatı verdi tabii. İnsanların; karşılarında vicdan sahibi, güvenebilecekleri, kendilerini dinleyen ve çare arayan bir lider bulması ve onu kendilerine yakın hissetmeleri güzel tabii. Ama bu aynı zamanda devletin kurum ve kuruluşlarının henüz Cumhurbaşkanı kadar duyarlı, yardımsever ve çözüm odaklı hale gelemediğinin de bir göstergesi. Onun için herkes derdini önce Başkan'a anlatıyor...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar