TELEVİZYON

Yüksel Aytuğ yazdı: Bülent Ersoy’un dakikası 1335 lira (!)

Bülent Ersoy'un hayatının büyük bölümünü kuaför koltuğunda geçirdiğini söyleyen Sabah yazarı Yüksel Aytuğ, kuaför/makyaj jürisi olma kararının da tam isabet olduğunu belirtti.

Yüksel Aytuğ yazdı: Bülent Ersoy’un dakikası 1335 lira (!)

Bülent Ersoy'ın Show TV'de ekrana gelecek Kuaförüm Sensin programında aylık 3 milyon 250 bin lira ücret alacağı iddia edilmişti. Sabah yazarı Yüksel Aytuğ, böylesi kriz döneminde bu kadar parayı verecek yapımcı ve kanal olmadığını söyledi ve "Küçük bir hesap yaptım, Ersoy'un ekrandaki dakikası 1335 liraya geliyor." dedi.

Bülent Ersoy’un dakikası 1335 lira (!)

Bülent Ersoy uzun bir süre sonra ekrana yine jüri koltuğunda dönüyor. Diva, Show TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin programının yeni sezondaki jüri başkanı olacak. Peki Bülent Ersoy'dan kuaför/makyaj jürisi olur mu? Cevabım net: Bal gibi de olur! Neden? Çünkü Bülent Ersoy hayatının büyük bölümünü o kuaför koltuğunda geçiriyor. Bir sohbetimizde anlatmıştı. Televizyon programları için tam 6 saat önce kanal binasına gidiyor, saç ve makyajı için onca süreyi koltukta geçiriyormuş. Bir keresinde onu Altınoluk Anfi Tiyatro'da izlemeye gitmiştim. Konserine 1 saat 15 dakika geç çıkmıştı. Sırf makyajı uzadığı için...
Bu arada Gözde Kansu'nun sunacağı programda Diva'ya eşlik edecek diğer iki jüri üyesi de belli oldu. Fenerbahçe ve Milli Takım'ın eski kalecisi Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber ve ünlülerin kuaförü olarak adını duyuran Seçkin Süngüç, Kuaförüm Sensin'de Bülent Ersoy'a eşlik edecekler.
Bu arada Bülent Ersoy'un bu program için aylık 3 milyon 250 bin lira ücret alacağı palavrası da sıkıldı.
Böylesine bir kriz döneminde, prime time'daki iddialı dizilerin bölüm ücretleri bile yarı yarıya düşmüşken, bu kadar parayı verecek ne bir yapımcı ne de kanal bulunur. Yani o paraya inananın aklını seveyim... (Küçük bir hesap yaptım, Ersoy'un ekrandaki dakikası 1335 liraya geliyor.)
Son olarak bir de tahmin: Bu programın başlamasından sonra dizi yapımcıları yakışıklı Seçkin Süngüç'ün peşinden koşacaklar.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar