GÜNCEL

Yüksel Aytuğ yazdı: Adam size sevimli görünmek için ölsün mü?

Sabah gazetesi yazarı Yüksel Aytuğ, komedyen Ata Demirer 'in kilo verip zayıflaması hakkında olumsuz eleştiri yapanlara sitem etti. Aytuğ, 'Neymiş efendim, kilo verince Ata'nın sevimliliği ve komikliği kayboluyormuş. Sizi bilmem ama ben hiçbir zaman Ata Demirer'in göbeğine gülmedim' dedi.

Yüksel Aytuğ yazdı: Adam size sevimli görünmek için ölsün mü?

Sabah gazetesi yazarı Yüksel Aytuğ, komedyen Ata Demirer 'in kilo verip zayıflaması hakkında olumsuz eleştiri yapanlara sitem etti. Aytuğ, 'Neymiş efendim, kilo verince Ata'nın sevimliliği ve komikliği kayboluyormuş. Sizi bilmem ama ben hiçbir zaman Ata Demirer'in göbeğine gülmedim.Çünkü o sadece fiziksel özelliklerini kullanarak mizah üretecek kadar sığ bir adam değil. Ayrıca bana göre kilo verdikçe, canlandıracağı karakter yelpazesi genişleyecek hatta belki eni konu dramlar çekecek. Bir de "Ata sakın zayıflamasın" diyenlerin o kiloları sanki bir kostümmüş gibi görmelerini anlayamıyorum. Yahu şişmanlık demek, hastalıklara davetiye demek. Adam size sevimli ve komik görünmek için ölsün mü? Bu ne bencilliktir?' diyerek tepki gösterdi. 

İşte o yazı... 

Ata Demirer hızla kilo veriyor. Son fotoğraflarını görenlerin ağzı bir karış açık kalıyor.
Bir de Ata'nın kilo vermesine karşı çıkanlar var ki, onları hiç anlamıyorum. Neymiş efendim, kilo verince Ata'nın sevimliliği ve komikliği kayboluyormuş. Sizi bilmem ama ben hiçbir zaman Ata Demirer'in göbeğine gülmedim. Çünkü o sadece fiziksel özelliklerini kullanarak mizah üretecek kadar sığ bir adam değil. Ayrıca bana göre kilo verdikçe, canlandıracağı karakter yelpazesi genişleyecek hatta belki eni konu dramlar çekecek.
Bir de "Ata sakın zayıflamasın" diyenlerin o kiloları sanki bir kostümmüş gibi görmelerini anlayamıyorum. Yahu şişmanlık demek, hastalıklara davetiye demek. Adam size sevimli ve komik görünmek için ölsün mü? Bu ne bencilliktir?

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar