GÜNDEM

Yüksel Aytuğ: Sinan Aygün el öpmek için Erdoğan’a mektup yazdı

Sabah Gazetesi yazarı Yüksel Aytuğ, geçen hafta yazdığı yazısında ATO eski Başkanı ve CHP Milletvekili Sinan Aygün’ün, 'Tayyip Erdoğan Ayasofya'yı açsın, gidip elini öpeceğim' sözlerini hatırlatmış ve nerede, ne zaman el öpeceğini sormuştu. Aytuğ, bugünkü köşesinde ise Aygün’ün, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elini öpmek için Cumhurbaşkanlığı makamına mektup yazdığını ifade etti.

Yüksel Aytuğ: Sinan Aygün el öpmek için Erdoğan’a mektup yazdı

Sabah Gazetesi yazarı Yüksel Aytuğ, geçen hafta kaleme aldığı yazısında ATO eski Başkanı ve CHP Milletvekili Sinan Aygün'ün, 2012 yılında Samanyolu haber kanalında Ayasofya'nın açılmasıyla ilgili olarak söylediği 'Tayyip Erdoğan Ayasofya'yı açsın, gidip elini öpeceğim' sözlerini hatırlatmıştı.

Aytuğ, bugünkü köşesinde ise Aygün'ün, vermiş olduğu sözü yerine getirmek için Cumhurbaşkanlığı makamına mektup yazdığını köşesine taşıdı.

Aytuğ, Aygün'ün yapmış olduğu hareket ile ilgili de "Ne diyeyim? En azından sözünün arkasında duran siyasetçi görmek güzel. Bakalım Sinan Aygün, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açılışa davet edilecek mi?" şeklinde konuştu.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar