MEDYA KÖŞESİ

Yüksel Aytuğ, magazin muhabirlerine hem övgü dizdi hem kızdı

Sabah gazetesi yazarı Yüksel Aytuğ, pandemi sürecinde maske ile adeta tanınmaz olan ünlüleri tanıyan magazin muhabirlerine hem övgü dizdi hem de kızdı.

Yüksel Aytuğ, magazin muhabirlerine hem övgü dizdi hem kızdı

Magazin muhabirleri maske ve kamuflajlarla yolda yürürken tanınmaz olan ünlü isimleri şıp diye tanıyor. Nasıl yapıyorlar bilinmez ama Sabah gazetesi yazarı Yüksel Aytuğ, bu durumu alkışladığını yazdı. 

Ardından da Çağla Şikel'e çocukların yanında patavatsız bir soru soran muhabire kızdı. 

İşte o yazı:

Pandemi, objektiflerden kaçmak isteyen ünlülerin kurtarıcısı oldu. Maskenin üzerine gözlüğü, kafaya da şapkayı taktılar mı, adeta görünmez olup, Nişantaşı sokaklarında rahat rahat dolaşıyorlar... Siz öyle sanın. Bizde öyle acar magazin muhabirleri var ki, ünlüyü saç telinden, yürüyüşünden, hatta taksiye el sallamasından tanıyorlar. Hafta sonları magazin programlarının 'İstanbul turu' bölümlerini büyük bir hayret ve takdirle izliyorum. Ünlü oyuncu, Nişantaşı'nda eczaneden çıkıyor. Hani sevgilisi görse tanımaz, o kadar kamuflajlı. Ama hoop başında üç tane magazin muhabiri belirip, hemen mikrofon uzatıyorlar. Helal size çocuklar. Nasıl güzel çalışmışsınız derslerinizi. Genç meslektaşlarımın başını şefkatle okşadığıma göre sıra geldi azıcık kulak çekmeye: Çağla Şıkel, çocuklarıyla beraber yemekten çıktıktan sonra aracına binerken bir magazin muhabiri "Ailenize yönelik ölüm tehditleri için ne diyeceksiniz?" diye soruyor. Çağla "Burası yeri değil" filan diye geçiştirmeye çalışıyor. Belli ki çocuklarının bu konudan haberdar olmasını istemiyor. Aman diyeyim arkadaşlar. Neyi ne zaman soracağımızı iyi belleyelim...

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar