DİZİ DÜNYASI

Yüksel Aytuğ: Koronavirüs nihayet (!) bir diziye uğradı

Memleket hastalıktan kırılırken dizilere korona hiç uğramadı. Ve nihayet beklenen oldu. Sabah yazarı Yüksel Aytuğ, koronavirüs sürecinde yaşadığımız ne varsa Arka Sokaklar'ın yayınlanan son bölümünün içinde olduğunu söyledi.

Yüksel Aytuğ: Koronavirüs nihayet (!) bir diziye uğradı

Türkiye uzun süredir koronavirüs ile mücadele ediyor. Ama gelin görün ki dizilerde ne maskeli bir kişiye ne de hastanede tedavi olana rastlamadık ta ki cuma günü Arka Sokaklar yayınlanana dek. Sabah yazarı Yüksel Aytuğ, Arka Sokakları'ın son bölümünden hatırlatmalar yaptı ve  "Koronavirüs sürecinde yaşadığımız ne varsa bu bölümün içindeydi" dedi ve olanın yine Hüsnü Çoban'a olduğunu söyledi.

Koronavirüs nihayet (!) bir diziye uğradı

Sonunda koronavirüsün uğradığı bir dizi gördüm. Daha önce burada yazdığım gibi, memleket virüsten kırılırken bizim dizilere korona hiç uğramamıştı. Bir tek maske takan kişiye, hastanede tedavi olan tek bir hastaya rastlamamıştık dizilerimizde. Ama cuma günü Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar hepsine bedeldi. Koronavirüs sürecinde yaşadığımız ne varsa bu bölümün içindeydi. Kaçak kesim yapan berbere baskın, hemşireyi virüs kapacağım diye evinden kapı dışarı eden ev sahibine ayar, ambulans camını patlatıp, sağlıkçıları döven magandaya karakolda dayak, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın basın toplantısında yardımcısına "Yanıma fazla yaklaşma" diye fısıldamasına gönderme, kendilerine dezenfektan ekibi süsü verip yaşlıların evlerini soyan çeteye suçüstü... Hepsi Arka Sokaklar'ın içindeydi. Şu hale bakar mısınız? Memleketin sadece 15 günlük koronavirüs gündeminden bile iki saatlik dizi yapılabiliyor...
Bu arada bizim Başkomiser Hüsnü Çoban'ın testi de pozitif çıkmasın mı? Benim hatırladığım 4 vurulma, bir kanser tedavisi, iki sürgün, iki komplo, üç kovuşturma, bir boşanma davası atlatmıştı. Korona da gelip onu buldu. Mübarek, polis değil, dert paratoneri.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar