GÜNDEM

Yüksel Aytuğ "Bedduayı hiç sevmem ama dayanamadım" deyip saydırdı

Sabah yazarı Yüksel Aytuğ deprem sonrası sahte hesaplardan yazılanlara isyan etti. Yapılan imdat çağrısının 'feyk' olduğunun ortaya çıktığını söyleyen yazar "Bre Allahsızlar, bre vicdansızlar... Siz kurtarma ekiplerini yanlış yönlendirdiniz diye belki de birileri dakika farkıyla öldü. " diye yazdı.

Yüksel Aytuğ "Bedduayı hiç sevmem ama dayanamadım" deyip saydırdı

Deprem sonrası sahte hesaplardan yapılan 'bizi kurtarın' çağrılarının 'feyk' çıkması Sabah yazarı Yüksel Aytuğ'u çıldırttı. "Sırf kuş beyninizi, nasırlı kalbinizi eğlendireceksiniz diye kaç kişinin kanına girdiğinizi bilir misiniz?" diyen Aytuğ, beddua etti.

Kendi karanlığınızda boğulun inşallah!

İntizarı, hele bedduayı hiç sevmem. Din adamları "En büyük beddua, o kişiyi Allah'a havale etmektir" derler. Onu da bilirim. Ama bu kez dayanamadım. Elazığ depremi sırasında klavye soytarılarının yazdıklarına isyan ettim. Sahte hesaplar kullanmışlar. Biri demiş ki, "Kız arkadaşımla birlikte şu an enkaz altındayım. Telefonla kimseye ulaşamıyoruz. Lütfen bizi kurtarın." Arama kurtarma ekipleri seferber olmuş. Onlara ulaşmak için tüm imkanlarını seferber etmişler. Sonunda hesabın sahte, imdat çağrısının da 'feyk' olduğu ortaya çıkmış.
Bre Allahsızlar, bre vicdansızlar... Siz kurtarma ekiplerini yanlış yönlendirdiniz diye belki de birileri dakika farkıyla öldü. Belki de gerçek bir çağrı için "Bu da mı feyk acaba?" diye tereddüt ettiler, kuşkuya kapıldılar, zaman kaybettiler. Bre insanlıktan nasipsizler... Sırf kuş beyninizi, nasırlı kalbinizi eğlendireceksiniz diye kaç kişinin kanına girdiğinizi bilir misiniz? Sizinle aynı havayı teneffüs ettiğimi düşündükçe içimden nefes almak bile gelmiyor. Allah size de dört katın altında kabir azabı yaşatsın. Kendi karanlığınızda boğulun inşallah!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum