SEYİR KULESİ

Yüksel Aytuğ: Barış Akarsu’nun hayatı film oluyor

Sabah yazarı Yüksel Aytuğ, Atv'deki Akademi Türkiye ses yarışmasıyla tanınan ve genç yaşında haatını kaybeden Barış Akarsu'nun hayatının film olacağını duyurdu.

Yüksel Aytuğ: Barış Akarsu’nun hayatı film oluyor

Sanatçı Barış Akarsu'nun hayatını kaybettiği o kazayı hatırlatan Sabah gazetesi yazarı Yüksel Aytuğ, "Atv'deki Akademi Türkiye ses yarışmasıyla tanıyıp sevdiğimiz, genç yaşta, üstelik doğum gününde geçirdiği bir trafik kazasıyla yaşamını yitiren sevgili kardeşim Barış Akarsu'nun hayatının film olması için bu köşede kim bilir kaç yazı kaleme aldım... Çünkü hayatı film olmaya değerdi" diyerek, filmde şarkıcıyı canlandıracak oyuncu konusunda da tavsiyede bulundu:

Daha önce hiç rastlamamıştım, ana haber bültenlerinin ilk haberinde bir şarkıcının kaza haberinin yayınlandığını... Daha önce hiç görmemiştim, haber kanallarının normal yayınlarını kesip, bir genç şarkıcının Bodrum Devlet Hastanesi'ndeki hayat mücadelesini canlı yayınlarla izleyicilerine duyurduğunu... Hak etmişti çünkü. Hem de sonuna kadar...
Bu kısa ama dopdolu hayat hikayesi nihayet film oluyor. Şimdilik sadece ailenin, Fikri Harika Production yapım şirketiyle protokol imzaladığını ve senaryonun da kaleme alındığını söyleyebilirim. Proje olgunlaştıkça, bu köşeden sizlere ayrıntıları duyuracağım.
Gişe rekorlarını alt üst edeceğine inandığım filmde Barış'ı kimin oynayacağı da henüz kesinlik kazanmadı. Ama benim gönlümden bir isim geçiyor: Aras Bulut İynemli... Haydi inşallah...

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar