GÜNDEM

Yüksel Aytuğ Avrupa'nın basın havarilerine seslendi: Neredesiniz?

Sabah yazarı Yüksel Aytuğ, Yunan gazetesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a küfürlü manşet atmasına sesini halen çıkarmayan Avrupa'nın basın havarilerine 'neredesiniz' diye seslendi.

Yüksel Aytuğ Avrupa'nın basın havarilerine seslendi: Neredesiniz?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan ve küfürlü ifadelerle manşet atan Yunan gazetesine Avrupa'dan tek ses çıkmadı. 

Türkiye mevzubahis olduğunda mangalda kül bırakmayan Avrupa'nın basın havarileri, aktivistleri, basın özgürlüğü tellalları veya sivil toplum kuruluşlarından Erdoğan'a yapılan bu ahlaksızlık tek satır tepki gelmedi. 

Bu konuyu köşesine taşıyan Yüksel Aytuğ, Avrupa'nın basıl havarilerine sitemde bulunarak "neredesiniz" diye sordu.

İşte Yüksel Aytuğ'un yazısı:

Günlerdir bekliyorum, Yunan gazetesinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan o küfürlü manşetine, Avrupa ne söyleyecek diye. Yaprak kımıldamıyor. Tısss!..
Oysa o Avrupa Birliği, o Avrupa Parlamentosu değil miydi, her fırsatta bize basın özgürlüğü ve gazetecilik dersi vermeye kalkan? Onlar gazeteciliği bırakıp bu ülkeyi bölmek, parçalamak, darbe yoluyla hükümeti değiştirmek için terörist gibi çalışanları himaye ederken bize sürekli basın konusunda ayar vermeye çalıştılar. Gelin görün ki, bir Yunan gazetesinin, komşu ülkenin cumhurbaşkanına manşetinden alenen küfür etmesine seyirci kaldılar. Dertlerinin üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek olduğu bu olayla bir kez daha belgelenmiş oldu.
Gelelim o rezil Yunan medyasına... 

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar