DİZİ DÜNYASI

Yüksek Sosyete'nin yayın günü değişti

Yaz döneminden bu yana Star TV ekranlarında boy gösteren Yüksek Sosyete dizisinin yayın günü değişti.

Yüksek Sosyete'nin yayın günü değişti

Star Tv ekranlarının sevilen dizileri arasında yer alan Yüksek Sosyete dizisinin yayın günü değişti. 

Oyuncu kadrosunda Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Ozan Dolunay, Meriç Aral, Zuhal Olcay, Gülşah Çomoğlu, Seren Deniz Yalçın, Nihat Altınkaya, Özgün Çoban, Ceyda Tepeliler ve Hakkı Ergök gibi isimlerin yer aldığı yapımcılığını ise Bi Yapım’ın üstlendiği Yüksek Sosyete dizisi gün değiştirdi.

YERİNİ CESUR VE GÜZEL'E BIRAKTI

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün gibi isimlerin yer aldığı Cesur ve Güzel dizisi 10 Kasım Perşembe günü yayınlanacağı için Yüksek Sosyete yerini Cesur ve Güzel dizisine bırakacak.  Yüksek Sosyete dizisi de bu sebeple Cumartesi günleri yayınlanacak.

Yeni yayın gününde yeni bölümü ile 12 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak olan dizinin son bölümünde yaşanan gelişmeler şu şekilde;

SON BÖLÜMÜN ÖZETİ

Kerem’i Sude’yle gören Cansu çok zor olsa da bir karar verir. Kerem onun sevdiği Kerem olmaz ve dönüp gitme vakti gelir. Bu defa çıktığı yolun çok can yakıcı olduğunun farkına varır Kerem.

Bedia’nın sürprizi sonucunda Ece Mert’in gerçek dünyası ile tanışır. Ece ve Mert derin bir yol ayrımına girer. Öte yandan Levent ve Süreyya ise arasındakileri fark eden Metin gözünü Süreyya’nın üstünden ayırmaz. Levent ve Metin’in Süreyya savaşı artık bitmiştir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar