GÜNDEM

Yüksek Maaşlı Temizlik Görevlisi ve Satış Uzmanı Aranıyor! Asgari Ücretten Fazla Gelir Arayanlara Müjde!

İŞKUR'a kaydolanlar yüksek maaşlı iş ilanlarını görüntülüyor. Sizler de temizlik personelinden güvenlik görevlisine kadar pek çok ilana göz atabilirsiniz. Asgari ücretten daha fazla ödeme yapan bu ilanlar aynı zamanda sigortalı şekilde işçi çalıştırmakta.

Yüksek Maaşlı Temizlik Görevlisi ve Satış Uzmanı Aranıyor! Asgari Ücretten Fazla Gelir Arayanlara Müjde!

İŞKUR, yüksek sayıdaki iş ilanı ile dikkat çekiyor. Öte yandan bazı meslek gruplarının dolgun maaş ile eleman arayışı içerisinde olduğunu görüyoruz. Bu durumda sizler de iş ilanları için başvurunuzu yapabilirsiniz.

Hangi Mesleklerden Çalışan Aranıyor?

Eğer İŞKUR'un resmi internet sitesine giriş yaparsanız, aktif olarak yüz binden fazla ilan görebilirsiniz. Bu sayede uzmanlık alanınıza göre başvuru yapmanız mümkündür. Öte yandan temizlik personeli, güvenlik görevlisi ve satış uzmanı gibi mesleklerde de güzel maaş ve uygun koşullar öneriliyor. Asgari ücretten daha fazla ödeme yapılacağı gelen bilgiler arasında.

İŞKUR'a Kaydolmanız Şart!

Silahsız güvenlik personeli, temizlik görevlisi ve daha pek çok mesleğe dair iş ilanına başvuru sağlamak için İŞKUR'a kaydolmanız şarttır. Bu sayede sizler de İŞKUR üzerinden aradığınız ilanı bulabileceksiniz. Binlerce iş ilanı sizleri bekliyor. Sigortalı ve asgari ücretten daha fazla kazanç elde edebileceğiniz bu meslekler, çalışanların daha iyi bir ortamda işlerini devam ettirebilmesi adına oldukça önemli.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar