GÜNDEM

Yüksek limitli kredi kartı veren bankalar hangileridir? Kredi kartı limitinin yüksek olması için ne yapmalı?

Yüksek limitli kredi kartı veren bankalar hangileridir? Kredi kartı limitinin yüksek olması için ne yapmalı? Kredi kartının daha sonra limiti yükselir mi? Bu merak ettiğiniz soruların cevaplarını yazımızda bulabilirsiniz.

Yüksek limitli kredi kartı veren bankalar hangileridir? Kredi kartı limitinin yüksek olması için ne yapmalı?

Yüksek limitli kredi kartı veren bankalar hangileridir? Kredi kartı limitinin yüksek olması için ne yapmalı? Kredi kartının daha sonra limiti yükselir mi? Bu merak ettiğiniz soruların cevaplarını yazımızda bulabilirsiniz.

Bankalardan bir kredi kartı aldığınız zaman sizlere özel limitler ile işlem yapılmaktadır. Bu limitler oluşurken kişilerin kredi notu, banka çalışma performansı, maaşı, gelir durumu, daha önceki kullandığı kartlardaki ödeme performanslarına bakılmaktadır. Bu durumda da belirli limitler verilir. İlk defa kredi kartı alacağınız zaman bankalardan düşük limitli kart alırsınız. Bu durumda banka size bir şans verir ve bu şansı nasıl değerlendireceğinize bakacaktır. Eğer borçlarınızı sürekli olarak düzenli öderseniz kredi kartı limitiniz ilerleyen aylarda artacaktır. Ama tüm kredi sicilim düzgün ve bankalardan kredi kartı limitimi yüksek almak istiyorum diyorsanız da sizlere vereceğimiz bankalardan kart başvurusu yapabilirsiniz.

Garanti BBVA Bonus Kredi Kartı

Garanti BBVA üzerinden eğer yüksek limitli kart almak istiyorsanız öncelikle bu bankanın şartlarına uygun müşteri olmanız gerekiyor. Kredi kartı başvurusu yaptıktan sonra değerlendirmeye alınırsınız ve size özel limitlerle kredi kartı alabilirsiniz. Bunun için Garanti Bonus Platinum kart verilmektedir. En az limiti 20.000 TL ve üzerinde olan bu kartı düzgün kredi kartı kullanan ve gelir seviyesi yüksek olan müşteriler alabilmektedir. Eğer daha önceden klasik bonus kart kullanıyorsanız bu kartınızın limitini yükseltmek içinde banka müşteri hizmetleri numarasını arayabilirsiniz.

QNB Finansbank Card Finans Kredi Kartı

Card Finans özellikli verilen bu kredi kartına başvuru yaparsanız ve kredi notunuz da yüksek ise sizlere en az 10.000 TL limitli kredi kartı verilecektir. Diğer banka kartlarında sürekli olarak düzen görülürse ve gelir durumunuz da bu kredi kartını ödeyecek gibiyse card finans özellikli yüksek limitli kredi kartı alabilirsiniz. Ayrıca kullandığınız kredi kartında sıkıntı yaşamıyorsanız da bu limit yükseltme işlemlerini yapabilirsiniz. Limit yükseltmeyi otomatik olarak güncellerseniz, her ay düzenli olarak limitiniz artabilir. Bu durumda da yüksek limitli karta sahip olabilirsiniz.

Akbank Axess Yüksek Limitli Kredi Kartı

Anında onay alabileceğiniz ve hemen ne kadar kredi kartı limitinizin onaylandığını göreceğiniz bir diğer banka Akbank olmuştur. Akbank üzerinden kredi kartı başvurusu yapan müşteriler eğer kredi notu yüksek ise 100.000 TL’ye kadar kredi kartı limiti oluşturabilirler. Bu kredi kartı özel müşterilerine verilmektedir. Eğer sürekli ödemelerinizi kredi kartı ile yapıyor ve alışveriş için yüksek limitli kart almak istiyorsanız Akbank kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. Şubelerden ve internet sitesi üzerinden başvuru yapıldığı gibi isterseniz Akbank Direkt uygulamasını kullanarak da başvuru yapmanız mümkündür.  Başvuru yaptıktan sonra hemen onay alabilir ve limitinizin ne kadar olduğunu görebilirsiniz. Yüksek limitli kredi kartı istiyorsanız Akbank şubelerinden evraklarınız ile kart başvurusu yapmanızı öneriyoruz.

Yapı Kredi World Kredi Kartı

World özellikli kredi kartı olan Yapı Kredi Bankası, yüksek limitli müşterilerine özel kredi kartı hizmeti veren bir bankadır. Esnaf olan ve iş adamı olan kişilere 100.000 TL ve üzerinde kredi kartı limiti verilmektedir. Bu kredi kartının başvurusunu evraklarınız ile banka şubesinden veya müşteri temsilcisini ofisinize çağırarak yapabilirsiniz. Kredi kartı başvuru onayı almak için kredi puanınızda bir sıkıntı olmaması gerekiyor. Kredi sicili kötü olan kişilerin başvuruları onay almayacakları gibi kredi kartı limitleri de yükselmeyecektir. Eğer bu bankadan daha önce kredi kartı kullandıysanız bu kredi kartı limitini arttırmak içinde banka şubesi ve internet üzerinden müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz.

Sizlerde bu bankalardan yüksek limitli kredi kartı alabilirsiniz. Kredi kartı limitinizin yüksek olması durumunda kart kullanımınıza da dikkat ediniz. Ödenmeyen kredi kartı borçları bir sonraki ay yüksek faizle ödenmeniz için size geri dönecektir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar