REKLAM

YSK'nın yasağına Erdoğan yorumu!

Erdoğan, YSK'nın yasak getirdiği kampanya reklamıyla ilgili konuştu, muhalefeti suçladı.

YSK'nın yasağına Erdoğan yorumu!
Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan, YSK'nın yasakladığı reklam filmiyle ilgili ilk kez konuştu. MHP temsilcisinin yaptığı başvuruyu değerlendiren Erdoğan, yasanın yanlış yorumlanabileceğini söyleyerek, "ezan sesinden ürküyorlar" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan, NTV canlı yayınında MHP'li YSK temsilcisi Avukat Kürşat Ergün'ün itirazı üzerine yasaklanan reklam filmiyle ilgili konuştu. Erdoğan, yasanın yanlış yorumlandığını ima etti MHP ve CHP'yi eleştirdi. İşte o sözler:
 
NEYMİŞ EZAN OKUNMUŞ, NEYMİŞ SECCADE VARMIŞ

"YSK'nın tanıtım filmimizi yasaklamasına şaşırdım. Neymiş ezan okunmuş, neymiş seccade varmış. İtirazı yapan YSK MHP temsilcisi. Ezan sesi, seccade ve namaz. Üç başlık nedeniyle yasaklanıyor. MHP bakın neye takılıyor. İstiklal Marşı'nda var, şimdi ben bunu okumayacak mıyım? Efendim yasada öyle diyormuş. Yanlış yorumlanabilir.

erdoganin-cumhurbaskanligi-reklam-filmi-dua-eden-kadin-yasaklandi.jpg

"EZAN SESİNDEN ÜRKÜYORLAR"

Ezan sesinden ürküyorlar. YSK MHP'nin itirazları neticesinde 6'ya 4 oranında oyla karar vermiş. 30 Mart seçimlerinde de aynı şey vardı. Bayrak vardı o nedenle yasakladılar. Gelin bayrağa hep birlikte sahip çıkalım. CHP bayrağa nasıl sahip çıkaca, Hakkari'de bayrak açamadılar. 
 
CHP ve MHP'nin adayı İstiklal Marşı'nı bilmiyor ve bir de şiirlerle konuşmayalım diyor. Bir de iyi edebiyatçıyım diyor. Bu nasıl edebiyatçı?
 
Aleviyim denmesi neden ayrımcılık olarak görülüyor. Ayrımcılık yok, herkes Aleviyim diyebilir. Bırakın Kürt Kürdüm, Laz Lazım Arap Arabım desin."

ÇOK OKUNANLAR