GÜNCEL

Youtuber Adem Metan'dan Hadi Özışık'a tam destek!

İnternethaber Yönetim kurulu Başkanı Hadi Özışık, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in gazetecileri hedef alan gizli kayıtlarının perde arkasını anlattığı bir vdeo paylaştı. Özışık'a destek radyocu ve Youtuber Adem Metan'dan geldi. Adem Metan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'İzlediğim videoda üzgün, pişman ve hatasını anlayan bir kişi gördüm. Bence doğrusunu yaptı video yayınlayarak' diyerek destek verdi.

Youtuber Adem Metan'dan Hadi Özışık'a tam destek!

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker tuzak kurduğu gazetecilerin görüntülerini yayınlamıştı. Son olarak Veyis Ateş'i hedef alan Sedat Peker, ilk tuzağı da Hadi Özışık'a kurmuştu. Hadi Özışık iddiaların ardından ilk kez yayınladığı videoda yaşanılanların perde arkasını anlattı. Özışık'ın yayınladığı o video sonrası Youtuber Adem Metan'dan tam destek geldi.

Hadi Özışık şu ifadeleri kullandı:

Organize suç lideri olsun olmasın ya da olmasın hakkında türlü iddialar olan, ülkesini bırakıp kaçan biriyle irtibat halinde oldum. Mesafemi korumadım, konuştum ve samimi oldum. Bu konuda hatalıyım. Gazeteci herkesle konuşur doğru ama mesafeyi korumak şartıyla ben bu mesafeyi korumadığım için hatamı kabul ediyorum.

Adem Metan'dan Hadi Özışık'a tam destek 

Radyocu ve Youtuber Adem Metan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Hadi Özışık'a destek oldu. Metan paylaşımında, 'Hadi Özışık yaşanan hadise ile ilgili youtube kanalında video yayınladı. Önce kendisi ile yüzleşmiş. Bugün düşünmemiz gereken şey şu; hangimizin hatası yok? İzlediğim videoda üzgün, pişman ve hatasını anlayan bir kişi gördüm. Bence doğrusunu yaptı video yayınlayarak' ifadelerine yer verdi. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar