GÜNDEM

Yorumu bomba! Nagehan Alçı'dan Davutoğlu Ailesi'ne zor soru

Nagehan Alçı, konuşmalarını dikkatlice takip ettiğini söylediği Gelecek Partisi Genel Başkanı ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun beyanlarında sürekli yakınma ve şikayet hali gözlemlediğini ifade etti. Alçı, Davutoğlu başta olmak üzere Davutoğlu Ailesi ve yakın çevresine dikkat çeken bir soru yöneltti.

Yorumu bomba! Nagehan Alçı'dan Davutoğlu Ailesi'ne zor soru

Gelecek Partisi Genel Başkanı ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu son günlerde yaptığı açıklamalar ile gündemde... Nagehan Alçı da yakından takip ettiğini söylediği Davutoğlu'nun açıklamalarında yakınma hali gözlemlediğini belirtti ve sürekli kendine haksızlık yapıldığından şikayet eden bir siyasetçinin insanlarda bıkkıntı duygusundan başka bir şey yaratmadığını ifade etti.

Alçı, "Hemen her konuda geçmişe dair "Tüm sorumluluk valla benim değil, billa benim değil"  demeye getiren bir siyasetçi portresine Türkiye toplumu nasıl bakar?Böyle bir yakınmacı ve savunmacı politika tarzını dirayetli ve güçlü bir siyasi liderlik olarak görür mü bizim milletimiz?" diye sordu.

Ahmet Davutoğlu gerçek bir siyasi lider olabilir mi?

Gelecek Partisi Genel Başkanı ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun özellikle son bir yıldır tüm konuşmalarını ve söyleşilerini dikkatle takip ediyorum.
Beyanlarında sürekli bir yakınma ve bitimsiz bir şikayet etme hali gözlemliyorum.
Verdiği mesajların ağızda bıraktığı tat maalesef bu.
Hem Sayın Ahmet Davutoğlu'na ve başta Sare Hanım olmak üzere Davutoğlu Ailesi'ne hem de Ahmet Hoca'ya en yakın çemberdeki isimlere bu köşeden sormak istiyorum...
Hemen her konuda geçmişe dair "Tüm sorumluluk valla benim değil, billa benim değil"  demeye getiren bir siyasetçi portresine Türkiye toplumu nasıl bakar?
Böyle bir yakınmacı ve savunmacı politika tarzını dirayetli ve güçlü bir siyasi liderlik olarak görür mü bizim milletimiz?
Ayrıca bu apolojetik psikolojiden bir türlü çıkamamak bir politik lider için faydalı mıdır?
Benim kanaatime göre sürekli kendine haksızlık yapıldığından şikayet eden bir siyasetçi -söylediklerinde tamamen haklı bile olsa- insanlarda bir bıkkıntı ve "Öfff tamam kardeşim" duygusundan başka bir şey yaratmıyor.
Sayın Davutoğlu gerçek bir siyasi lider olma iddiasındaysa bence şu anki tavrının tam aksi yönde özgüvenli bir dille konuşmalı…

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum