GÜNDEM

Yön Radyo hakkıdaki kapatma kararı ertelendi

OHAL kapsamında "terör örgütü propagandası yaptığı" iddiasıyla kapatma kararı verilen Yön Radyo ile ilgili uygulama ertelendi...

Yön Radyo hakkıdaki kapatma kararı ertelendi

OHAL kapsamında çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname ile 'PKK terör örtütü yanlısı yayın yaptığı" gerekçesiyle hakkında kapatma kararı verilen Yön Radyo hakkındaki kararın uygulaması ertelendi.

YÖN Radyo Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Mansur Kılınç, kararın ertelendiğini belirterek, "23 yıldır yayın yapan radyomuz FM 96.6 frekansından İstanbullu dinleyicilerimize yayınlarını yapmaya devam etmektedir" ifadelerini paylaştı.

KARARIN KALDIRILMASI GİRİŞİMLERİ DEVAM ETTİĞİNDEN...

Kılınç açıklamasının devamında şu bilgileri aktardı:

"Bugün saat 14:30 sularında Yön Radyo ile ilgili Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile verilen kapatma kararının uygulanması için gelinmiştir. Ancak kapatma kararının kaldırılması yönündeki girişimler devam ettiği için kararın uygulanması ertelenmiştir."

ERTELEME İSTEYEN DİNLEYİCİLERİMİZE TEŞEKKÜRLER

"23 yıldır yayın yapan radyomuz FM 96.6 frekansından İstanbullu dinleyicilerimize yayınlarını yapmaya devam etmektedir. Radyomuza yönelik kapatma kararının uygulanmasının ertelenmesi için girişimlerde bulunan dinleyicilerimize, Yön Radyo dostlarına, milletvekillerimize ve tüm yetkililere teşekkür ederiz."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar