MEDYA KÖŞESİ

Yok artık! 'Aşı karşıtları vahşi hayvanlara yapıldığı gibi uzaktan atılan iğnelerle aşılansın'

Sabah gazetesi yazarı Yüksel Aytuğ'dan ortalığı karıştıracak aşı önerileri... Aşı karşıtlarını toplumdan tamamen soyutlamak anlamına gelecek yeni yasaklar isteyen Yüksel Aytuğ, "Bana kalsa, tıpkı vahşi hayvanlara yapıldığı gibi uzaktan atılan iğnelerle aşılanmalarını sağlardım ya, neyse..." diye yazdı.

Yok artık! 'Aşı karşıtları vahşi hayvanlara yapıldığı gibi uzaktan atılan iğnelerle aşılansın'

Sabah gazetesi yazarı Yüksel Aytuğ, Covid-19 aşı olmak isteyen vatandaşları hedef alan ve çok ağır ifade ve önerilerin yer aldığı bir yazı kaleme aldı. Aşı olmayanlara getirilmesi gereken yasakları sıralayan Aytuğ, Covid-19 aşısına karşıtlığı 'cinayete teşebbüs' olarak değerlendirilmesini talep etti. 

İşte o yazı:

Aşı karşıtlığını anlamıyorum. İşin en üzücü tarafı da, aşıyı reddedenlerin cahil değil, okumuş yazmış, nispeten entelektüel kesimden çıkması. Çoğunun bu karşıtlığı bilimsel bir temele dayanmıyor. Biraz sıra dışı, farklı görünme sevdası, çokça da anarşik bir ruh yapısının ürünü.
Oysa konu ciddi. Resmen ölüm kalım meselesi. Çünkü toplum bağışıklığı kazanabilmemiz için şimdilik aşıdan başka seçeneğimiz yok.
Neymiş efendim, aşıyla vücudumuza çip yerleştirip bizi izleyecek hatta yöneteceklermiş. Yahu zaten an be an izlenmiyor musunuz? Sıradan bir şehir insanı günde 500 kez güvenlik kameralarının kadrajına giriyor. Bilgisayarda bir ürüne tıklıyorsunuz, ondan sonra internete her girişinizde o ürün ve türevleri karşınıza dikiliyor. Telefonda arkadaşınıza yeni bir araba alacağınızdan söz ediyorsunuz, ardından telefonunuza bankaların otomobil kredileri düşmeye başlıyor. Yani zaten takiptesiniz. Size kimsenin çip filan zerketmesine gerek yok. Rahat olun... (!)

Yazının devamını okumak için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar