MEDYA KÖŞESİ

Yılmaz Özdil'in Selvi Kılıçdaroğlu paylaşımına tepkiler çığ gibi

Gazeteci Yazar Yılmaz Özdil, sosyal medya hesabından Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun uyuduğu anları paylaşması sonrası tepkileri üzerine topladı.

Yılmaz Özdil'in Selvi Kılıçdaroğlu paylaşımına tepkiler çığ gibi

İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlediği 'İkinci Yüzyıla Çağrı' toplantısı gerçekleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeni ekonomi kadrosunu açıkladı.

Kılıçdaroğlu'nun kadrosunda bulunan ve danışmanlığını yapacak olan isim Jeremy Rifkin'in sunum yaptığı sırada Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, bir ara uykuya daldı. Uyuduğu anların kameralara yansıması sonrası sosyal medyada gündem olan Selvi Kılıçdaroğlu'nun hasta olduğu ve hastaneden çıkar çıkmaz toplantıya katıldığı belirtildi.

Sosyal medyada bu görüntüyü paylaşanlar arasında ise gazeteci Yılmaz Özdil de vardı. Twitter hesabından Selvi Kılıçdaroğlu uyuduğu anların fotoğrafını paylaşan Yılmaz Özdil "heyecan verici bir toplantı oldu" şeklinde ironik bir mesaj paylaştı. Selvi Kılıçdaroğlu'nun hasta olduğunun ortaya çıkması sonrası ise paylaşımını kaldırmayan Yılmaz Özdil'e Twitter'da binlerce tepki mesajı geldi.

İŞTE YILMAZ ÖZDİL'E GELEN TEPKİLERİN BAZILARI

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar