GÜNCEL

Yılmaz Özdil'den Kılıçdaroğlu'na ayar: Saray'a giden CHP'liyi parti içinde barındırman parti suçudur!

KÜLLİYE'ye giden CHP'li iddiasını ortaya atan Sözcü başyazarı Rahmi Turan çark etti ve CNN Türk canlı yayınına bağlanarak özür diledi. Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, bu iddiaya sahip çıkan Kemal Kılıçdaroğlu'na ve gazetesi Sözcü'ye bugünkü yazısında ayar verdi.

Yılmaz Özdil, aynı gazetede görev yaptığı Rahmi Turan’ın, "Külliye’ye giden CHP’li" iddiasını doğrulayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarını sert ifadelerle eleştirdi.

Yılmaz Özdil,Kılıçdaroğlu'na “Yok öyle! O şahsı bilmesine karşın disipline göndermemesi, partiden ihraç etmemesi, partide tutuması, suçtur. Parti suçudur” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP'yi karıştırmak ve dağıtmak istediği iddialarına değinen Yılmaz Özdil, Kemal Kılıçdaroğlu'nun eleştiri konusu olan politikalarını yazısında tek tek sıraladı.

"Hem bu ismi açıklamayacaksınız, hem parti içinde tutacaksınız"

"CHP'yi bu zihniyet yönetirken,  CHP'ye zarar vermek için AKP'ye gerek var mı?" diye soran Özdil, yazısına şöyle devam ediyor:

"Yok öyle! O kişiyi bildiği halde disipline vermemesi, partiden atmaması, partide barındırması, suçtur. Parti suçudur. Hem bu ismi açıklamayacaksınız. Hem parti içinde tutacaksınız. Hem de, kurultayda Kılıçdaroğlu'nun karşısına rakip olarak çıkacak her adaya, Saray'ın adamı diyeceksiniz öyle mi? Parti yönetimi değişmeli diyen herkese “Chp'yi dağıtmak için saraydan para almış” damgası yapıştıracaksınız öyle mi?

Gazetesi Sözcü'yü kurultay hesaplarına alet olmakla suçladı

(Ahmet Altan için “arkadaşım” diyen, her gördüğünde kucaklayarak sarılan Kılıçdaroğlu, Sözcü gazetesi için “Türk basınının amiral gemisi” diyor, Sözcü de pek mutlu oluyor, gururla manşet yapıyor. E madem Kılıçdaroğlu'nun sözleri bu kadar itibarlı, bu durumda Ahmet Altan'ın Sözcü'de yazar olması gerekmiyor mu?)

"Son sayfada yazdığım için ben kıç yazarım, benim yazdıklarım beni bağlar, ama başyazarın yazdıkları gazeteyi bağlar Sözcü gazetesi, kurultay hesaplarına alet olmadan, Saray'a giden Chp'linin ismini açıklamak zorundadır."

Yılmaz Özdil'in yazısının tamamı

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar